2777
2789
عنوان

عصبی شدن

150 بازدید | 9 پست

سلام دوستان 

من یه بچه ده ماهه دارم با وجود اینکه به خاطر عواطف مادری اخلاقم یه مدت بود خیلی آروم شده بود جدیدا باز زود عصبی میشم، از قبل بارداریم استعفا دادم و کار نمیکنم ، از اینکه کار نمیکنم هم به لحاظ کاهش فشار روانی خوشحالم هم ب خاطر دور شدن از اجتماع و احساس پوچی کردن و وابستگی مالی به همسرم خیلی ناراحتم ، در کل آودمیم که زود عصبانی میشم ولی توی بارداری خیلی آروم شده بودم از وقتی بچم شیطون شده باز کنترل خشمم سخت شده ، از اینکه ممکنه سر بچم داد بزنم و توی روانش تاثیر منفی بذارم به شدت نگران و ناراحتم 

مشکل خاصی تو زندگی ندارم اما اغلب بی اعصابم ، چیکار کنم ه نظرتون؟؟؟‌ پیشاپیش ممنون از راهنماییتون 

تعداد رای : 3
نظرسنجی
آیا برگردم سر کار؟
3
100%
چطور انرژیمو زیاد کنم؟
0
0%

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ب این فکن اون بچه هیچ تقصیری نداره و شما خواستین دنیا بیارینش خوشحال باشین و ظیفه همسرتون هست از نظر مالی حمایتتون کنه نگران نباش از کودکی فرزندت لذت ببر پس فردا بزرگ شه دیگ نمیتونی برگردی ب این دوران

عزیزم روی اینکه عصبانیتت بچت رو نشونه بگیره حساسیت نشون نده چون هم خودتو عذاب میدی هم هرچیزی رو که بزرگش کنی بیشتر برات اتفاق میفته

به هرحال شماهم انسانی.ممکنه خسته و کلافه بشی گاهی و ناخواسته سربچت خالی کنی

درمورد کارت هم سعی کن عجولانه تصمیم نگیری

اما

چیزی که خیلی کمکت میکنه که حالت بهتر بشه

تو تایمایی که نی نی خوابه، کارایی که دوست داری بکن

کتاب بخون.فیلم ببین. ورزش کن. کلاسای آنلاین و آفلاین زیادی هست.از هنری و ورزشی و آموزشی و...

سعی کن حالت رو باکارایی که دوست داری خوب کنی

گاهی با دوست و فامیل وقت بگذرون

مهمتر از همه

از احساست باهمسرت صحبت کن

ازش کمک بگیر تا اون هم توبچه داری کمکت باشه و کمی از این حجم فشار روحی و بار مسئولیت از رو شونه هات برداشته بشه

بسیار سخن بود ؛ نگفتیم و گذشتیم ...
عزیزم روی اینکه عصبانیت لچت رو نشونه بگیره حساسیت نشون نده چون هم خودتو عذاب میدی هم هرچیزی رو که بز ...

نظافت خونه و نظم خیلی برام مهمه چون نمیتونم برسم عصبی میشم تایم آزادمو بیشتر صرف کارای خونه میکنم شغل همسرم طوریه که بیشتر وقتا خونه نیست متاسفانه....

نظافت خونه و نظم خیلی برام مهمه چون نمیتونم برسم عصبی میشم تایم آزادمو بیشتر صرف کارای خونه میکنم شغ ...

خب پس باید سعی کنی یکم شل بگیری

و اینو بپذیری که زندگی آدما بااومدن یه فسقلی ازخیلی جهات تغییر میکنه

حالا بعضی وقتام خونه مرتب نباشه چیزی نمیشه

به این فکر کن این فسقلی بزرگ تر شه تازه قراره شلوغ کاریاش شروع بشه.‌پس از الان رو خودت کار کن تا بپذیری خیلی چیزا تغییر کرده و همیشه قرار نیست همه چیز پرفکت باشه

البته نه اینکه حس بدی بگیری هااا

نه

اتفاقا هم به خودت هم به خونه زندگیت برس

اما اینم مدنظرت داشته باش که اگه مثل قبل نمیتونی اوضاع رومدیریت کنی کاملا طبیعیه و خودتو سرزنش نکنی

اینجوری فشار کمتری میاد بهت و حال روحیت با بچت هم بهتر میشه

بسیار سخن بود ؛ نگفتیم و گذشتیم ...