2777
2789
عنوان

اقدامم

| مشاهده متن کامل بحث + 610 بازدید | 53 پست
شوهرت چی رفته دکتر

اره آزمایش داد. مشکل شوهرم اینه خیلی میل جنسی بالایی نداره تو اقدامم میخاد مث قبل هروقت خاست رابطه داشته باشه هفته ای ماهی. هرچی میگم اقدام فرق داره یشب در میون نمیتونه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره آزمایش داد. مشکل شوهرم اینه خیلی میل جنسی بالایی نداره تو اقدامم میخاد مث قبل هروقت خاست رابطه د ...

بهش چیز گرم بده از عطاری بخر دم کن میل جنسی میبره بالا خوشبحالتون من 7ماهه اقدامم نشد شوهرم رفت دکتر ازمایش داد گفت. اسپرم صفر الان داریم دیونه میشیم قرار شنبه بره پیش دکترش تو میگی با دارو حل میش

دارو داد؟ شیمیایی یا گیاهی

هم شیمیایی هم گیاهی هم برا خودم هم برای شوهرم تازه نزدیک ده بیست نفرم معرفی کردم همه یا نتیجه گرفتن یا هم خیلی وضعشون خوب شده منم مثل تو میل جنسی شوهرم کم بود براش داروی گیاهی داد خیلی بهتر شد

بهش چیز گرم بده از عطاری بخر دم کن میل جنسی میبره بالا خوشبحالتون من 7ماهه اقدامم نشد شوهرم رفت دکتر ...

ما جواب ازمایش نگرفتیم هنوز . من خودم مشکل دارم فیبروم خوش بحال چیه منم ماه هفتم

چطور چند ساعت یه بار  یعنی امکانش هست اسپرم دار بشه یا دیگ عقیمه

اره تو اینترنت بزن خیلی تاثیر داره البته برا شوهرم زیاد بود ولی حرکت نداشت دکتر گفت روزی دوبار دم کن با عسل و اینا بده بخوره یکم بی مزه هست

اصفهان 

برو پیش دکتر اقدس وکیلی شمس ابادی روبروی بیمارستان سینا اسم ساختمون یادم نیس. ولی خواستی شمارشم بهت میدم.خیلی دکتر خوبیه.من میرم شنبه و چهارشنبه بعداز ظهر یکشنبه و سه شنبه صب خیلی با تجربه بست خودش همونجا سونو شکمی و واژینال میکنه