2777
2789
عنوان

اقدامم

| مشاهده متن کامل بحث + 610 بازدید | 53 پست
خودت  عذاب نده 2 ساعت از وقتتو بزار برو پیش ی دکتر زنان خوب قرص بهت میده سریع بار دار میشی

رفتم پیش دکتر چیزی ک نداده بهم فقط گفته قرص اهن اونم دوماه خوردم ول کردم از بی اعصابی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله ولی ن دارویی ن چیزی 

حتی آزمایش هم ندادی؟؟پس دکترتو عوض کن،بگو‌میخوام سریع بارداربشم بیخودی نفرستنت که بری یک سال دیگه اقدام کنی،حداقل الان باید فولیک اسید ،امگا۳ بخوری ،عکس رنگیه رحم هم بی تاثیر نیست

دیدین میگن استرس نداشته باش؟ خب چجوری؟ منم اقدامم ولی فول استرسم دکتر بهم اس سیتالوپرام داده ولی هنوز نخوردم میترسم اثر بذاره رو بارداریم

ای خدا کی میشه ما هم طعم مامان شدنو بچشیم🥺

کاربر سال ۹۶
من زخم دهانه رحم دارم الان 11شبه از عسل طبیعی دارم استفاده میکنم میگن خوبه واسه زخم رحم و عفونت شما ...

من زخم داشتم پارسال با لیزر سوزوند برام گفت با زخم حامله نمیشی. برا همین میگم همه کار کردم

حتی آزمایش هم ندادی؟؟پس دکترتو عوض کن،بگو‌میخوام سریع بارداربشم بیخودی نفرستنت که بری یک سال دیگه اق ...

آزمایش خون عادی داده بودم ولی چیزی نگفت. کم کاری تیروئید هم دارم راستی ولی انگار خوب شد

خدا کنه .من خیلی مطمئن بودم ب خودمون گفتم ماه اول نشه دوم میشه الان شش ماهه

بچه چندمی؟؟؟؟ من بچه اولم همون بار اول 10 سال پیش،،،، بعدش وقتی دخترم 6 سالش ک  بود،، ماه دوم اقدام باردار شدم ک بخاطر استرس شذید ک داشتم قلبش ایستاد تو شکمم سقط شد دیگه کرونای لعنتی اومد و هی عقب انداختیم 

سلام دوستان نی نی سایتی من ،، اونایی که میخواین استخدام بشین پیج منو تو ایستاگرام فالو کنین، هر روز نکات و مطالب آموزشی میزارم، پیج من estekhdami139898 هستش، آگه مطالبم مفید بود لایک یادتون نره