2777
2789
اره پسر منم ۸ ماهشه سرماخورده دورش بگردم هم دماغش کیپ شده هم سرفه میکنه از خواب میپره

تخم به لهابشو بده بهش 

قطره بینی مخصوص هم براش بگیر بزن

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تخم به لهابشو بده بهش  قطره بینی مخصوص هم براش بگیر بزن

بخدا هر راهی و رفتم دارو تخم به بخور گرم و سرد 🥲

رَبِّ لا تَذَرْنی فَرْدًا وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ. خدایا شکرت
چجوری بدم

نصف لیوان شیر بریز تو ظرف یه صاشق چای خوری توش نشاسته حل کن بزار رو گاز هم بزن تند تند یکم قل خورد بردار سرد کن با سرنگ تند تند بریز گلوش به گریش توجه نکن عوضش شب راحت میخوابه

نزار نگاه کردن به بشقاب بقیه غذای خودتو سرد کنه
چکار کنیم آخه ،طفلی ها گناه دارن😢

من متخصص کودکان بردم دارو و اسپری داد خوب شد

اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا
اون سرفه میکنه با   سن تو پارا میشه؟    

اره چون فکر کن تمام روز رو پا به پاش بیدار بودم،شبم همراه با سرفه تا صبح گریه کنه 

دیگه علاوه بر روحت که اذیت شدن بچتو میبینی،جسمتم توانایی نداره از خستگی و بی خوابی

والا من خودمم با اینکه سرما نخوردم،شبا سرفه میکنم😕 واسه بچه طفلک سخته تحملش!

خیلی سخته،طفلی با هر بار سرفه دل و رودش میاد تو دهنش

سلامتی آقا امام زمان صلوات🙏💚
بخدا هر راهی و رفتم دارو تخم به بخور گرم و سرد 🥲

چهار تخمه چی؟دادی؟

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋

کلا بچه ها این طوری هستن.من قبل خواب قرص سیتریزین میدادم.چهارتخمه.بارهنگ آبلیمو عسل هر چی گفتن خوبه دادم ..نمی‌دونم کدومش فایده داش براش...ولی خیلی اعصابت خرد میشه..سرفه میکنن