2777
2789
احتمالا تا دو سه روز دیگه خیلی بهتر میشه عزیزم  انتی بیوتیک چند روز زمان میبره تا اثر ببخشه

توکل به خدا،الانم روزا خیلی بهتر شده ولی شب تا چشم روی هم می‌زاره سرفه های شروع میشه

سلامتی آقا امام زمان صلوات🙏💚

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

توکل به خدا،الانم روزا خیلی بهتر شده ولی شب تا چشم روی هم می‌زاره سرفه های شروع میشه

عزیزم از عطاری شکر تیغال بخر و بده بهش بخوره خیلی خوبه 

تخم شربتی و چهارتخمم خوبن 

بی ضرر هم هستن 

شبها پشت و جلوی سینشو با روغن زیتون چرب کن و پنبه بذار توی لباسش عالیه

سلام گلم من سه شب بهش قرص پردنیزولون ۱۰ میدادم شبا میخورد،این قرص باعث میشه سرفه نکنه ولی عوارض داره اگه سرفه ش خیلی شدیدی بهش بده و قرص لونته موکاست هم یکی صبح و یکی شب ،و جویدنی هم بود 

سلامتی آقا امام زمان صلوات🙏💚
سلام گلم من سه شب بهش قرص پردنیزولون ۱۰ میدادم شبا میخورد،این قرص باعث میشه سرفه نکنه ولی عوارض داره ...

سلام خانومی پسرت دیگه خوب شد یا همیشه همینطوری میشه؟؟ دختر من بعد از یبار که سرفه داشته شب ها الان هر سری سرما میخوره روز هیچ اثری نیست ولی شبا فقط سرفه میکنه  

دخترم بی شک تو همان آرزوی برآورده ی شده ی منی...❤