2777
2789
عنوان

جدایی! میشه بیایین

168 بازدید | 9 پست

دوستان سلام

منو یکی تو مرحله آشنایی هستیم نزدیک ۱ ساله .. منو خیلی دوست داره خیلیی 

.. ولی یه مدته مقایسه میکنه منو من میفهمم.. یه هفته پیش  تصویری حرف میزدیم میگف چقد قدت درازه درحالی که من ۱۷۱ ام  .. بعد رفت تو خودش از هیکل یکی دیگه دختره تعریف کرد جلو چشمم ... 

بعد دیشب بحثمون شد میگفت تو از قصد میخوای کاپشن بپوشی تو تابلوعه ماله این حرفا نیستی  (  لباسای بلند بپوشی یعنی میخوای هرزگی کنی )

دیشب همه مقایسه هاشو به روش آوردم بعدم گفتم نمیخامت کار درستی کردم؟؟؟!!  شما بودین چکار میکردین؟

امشب خیلی سعی کرد از دلم در بیاره قبول کرده بود که اشتباه کرده و شرمنده بود خیلیییی میگف برگردو 

منم گفتم نمیخاممت با اینکه اینقد دوستت دارم چون من نمیخام کسی ناراحتم کنه خیلی روحیم ضعیف شده اصلا توانایی حرص خوردن ندارم 

گف فعلا 

میدونم باز برمیگرده فردا چکار کنم چی بهش بگم ؟؟!! 

نمیخام جدا شم فقط میخام آدم شه و برام ارزش قائل باشه کار درستی میکنم؟؟؟!!!  

شما بودین چکار میکردین؟؟!!!

وقتی برات ارزش قائل نمیشه باید بری ، با موندن بیشتر ارزش خوتو داری میبری زیر سوال ،چطور میتونی با کسی بمونی که داره مستقیما خوردت میکنه ، چرا فکر میکنی که الان اگه باهاش بمونی قدرتو میدونه؟! ادمت اشتباهه از همینجا برگرد تا اسیب بیشتری نزده بهت

آنکس که در قفس زاده شده ، پرواز را یک بیماری میپندارد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بمنم میگن دراز میخندم ولی از کسی تعریف کنن خیلی حرص میخورم کلا آدم شکاکیم

تقدیر به خودتون واگذار میکنم...اما یه حرفی هست...مولانا میگه که؟شما پشت سرمن حرف می‌زنید..غیبت میکنید ..ونمیتونید حرفاتون رو به خودم بگید از عاجزی مثل من می ترسید ...اما ازخدا نمی‌ترسید .هر کسی ک از خدا نمیترسه من به خدا میسپارم....

ادم نمیشه 

این همونیه که فردا بری سر خونه زندگیت از خونه داریت از قیافت از اشپزیت از بچه داریت ایراد میگیره و مدام بقیه رو میزنه تووو سرت و تو اونموقع باید جدابشی 

الان ک فعلا چیزی نیست جدا شو 

مرسی خانمی ، آخه عینن تو  تماس تصویری گفت اوون دختره هیکلش عالیهه

توام بگو فلان پسر عالی عجب هیکلی دار چ تیپی دار بزا اونم خرد بشه 

تقدیر به خودتون واگذار میکنم...اما یه حرفی هست...مولانا میگه که؟شما پشت سرمن حرف می‌زنید..غیبت میکنید ..ونمیتونید حرفاتون رو به خودم بگید از عاجزی مثل من می ترسید ...اما ازخدا نمی‌ترسید .هر کسی ک از خدا نمیترسه من به خدا میسپارم....
ادم نمیشه  این همونیه که فردا بری سر خونه زندگیت از خونه داریت از قیافت از اشپزیت از بچه داریت ...

مرسی خانمی ، دقیقا بخدا هیکلم بد نیستا پارسال بهم گفت چقد چاقی ، بخدا تو یه سال ۲۰ کیلو لاغر شدم باز هم بهونه درآورده قدت درازه 

۱۷۱ ام ، ۶۹  کیلو خیلی بلندم ؟

من آینده خوبی با این اقا اصلا برات نمیبینمـ.یکی بود تو اشناها میگفت اون اوایل شوهرم منو مقایسه میکرد با زنهای دیگه.آخرم جدا شدن.وقتی داره تو رو مقایسه میکنه یعنی از ی چیزیت راضی نیست.نه این که شما قد یا هیکلت بد باشه ماشاالله قدبلند و رشیدی و ارزوی همه پسراس.اما اون تو معیارش ی چیز دیگس یا شایدم تنوع طلبه.سریع کات کن.

امیدوارم مادرشوهر و خواهرشوهرای گلم‌«البته گل های قالی»هر وقت برن بدی منو به شوهرم بگن تبدیل به سنگ بشن...😐..............دوستان ،برای صاحب خونه شدنم لطفا نفری ی صلوات بفرستید.