2777
2789
مهربونه‌ با محبته‌ بچه خوبیه کلا

بدیشم اینه فک میکنه همه خیرخواهشن

یه مشکل بزرگی برامون پیش اومده که ارامش کل خانواده مون از بین رفته میشه با دلای پاکتون دعا کنید اون کسی که این شر رو وارد زندگیمون کرده از زندگیمون بره بیرون؟ممنونتون میشم خدایا خودت میدونی ما هیچ کسوجز تو نداریم، پناهمون باش💔

من شوهرم خیلی خوبه، همیشه گذشت میکنه صبوری میکنه در برابر رفتارای بدم کوتاه میاد و میبخشه 

خیلی کار میکنه و تلاش میکنه 

آدم مثبت و امیدواریه

خوش تیپ و خوش قیافست 

بدی نداره 💕  فقط من دوست داشتم تحصیلات عالیه داشت و اهل مطالعه و کتاب بود

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ویژگی خوبش خیلی خیلی زحمت میکشه کار میکنه،خانواده دوسته،اخلاقش تقریبا خوبه اجتماعیه سر هر چیزی شوخی میکنه که بخندیم من خوشم میاد 

ویژگی بدش بعضی اوقات یه اخلاق خاصی داره که در این جور مواقع فقط باید حرف خودش باشه سخت گیره رو حجاب ،اهل گردش تفریح نیست.

فوق العاده مهربون و زن دوست. تو کارای خونه کمک می‌کنه آشپزی می‌کنه با احترام صدام میزنه و باهام حرف میزنه به فکرمه هیچ وقت مجبورم نمیکنه کاری کنم یا جایی برم 

خوبی خیلی داره خیلی خداروشکر 

اخلاق بد فعلا چیزی به ذهنم نمی‌رسه 

خیلی خوبه خیلی 

همیشه منو میبره بیرون ...خیلی دوسم داره ...بخاطر من جلو خانوادش وایساد ۲سال اصرار کرد تا زنش شدم ...بعضی وقتا بیدار میشم میبینم صبحونه حاضر کرده ...بعضی وقتا میره بیرون میاد میبینم خودش رفته برام شال و روسری خریده 

عالی عالی هرچی بگمم کممم گفتمم مناسبتا رو هم یادش میمونه ...‌خدارشکر

ساخته ذهن نویسنده بود جدی نگیرید 

برای خوب شدن بچه فامیلمون که لکنت داره یه صلوات میفرستی؟  الهم صل علی محمد و آل محمد 

مهربونه 

رفیقه

باشعوره 

باشخصیته توی جمع

بدیش: زیادی احساساتیه و به جزئیات توجه میکنه زود ناراحت میشه. تو خودش میریزه 

هُوَ رَبُّ المُستَحيل و أنت تبكى عَلَى المُمكن او خداوند⁩ناممکن‌ هاست ؛در حالی که تو بر ممکن گریه می‌کنی!!

خسیس نیست خیلی خرج می‌کنه 

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  

دست و دلباز 

چشم و دلپاک

دقیق و همیشه سر وقت 

صادق و وفادار

بد ی هاش بداخلاق و غر غرو 

وابستتتتتتهههه به خانوادش 

فکر اقتصادی صفر 

دهن لق 

عجول و استرسی 

همیشه خسته  

وسواس

انسانیت......