2777
2789
عنوان

تیرگی شدید پوست

23262 بازدید | 61 پست

سلام دوستای کلم 

من پوستم به شدت کدر شده 

یعنی احساس میکنم پوستم مرده !شاداب نیس شفاف نیس سیاه شده!

هرچی میزنم جای بهتر شدن بدتر میشه!

قرص مکمل میخورم 

ویتامین سی زدم 

نمیدونم انواع و اقسام لایه بردار 

الان هم ار اف انجام دادم !

راستش فکر میکنم از بس پشت هم لایه برداری با سالیسیلیک اسید و نیاسینامید و ویتامین سی کردم پوستم اینجوری شده 

الان باید چکار کنم پوستم خوب شه؟

وااا لایه برینه پوستت از بین رفته باید تقویتش کنی شروع کن به آبرسانی با ژل آبرسان اون یا اورینری یه مدت بزن حتی اگه جوش هم زدی عیب نداره چون این لایه خیلی مهمه اگه داغون شه پوستت تیره میشه

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

وااا لایه برینه پوستت از بین رفته باید تقویتش کنی شروع کن به آبرسانی با ژل آبرسان اون یا اورینری یه ...

یعنی اگه از بین رفته باشه تشکیل نمیشه؟

من الان رفتم دکتر برام ار اف انجام داده 

گفتم بعد ار اف هیچی نمیزنم جز ضد آفتاب ترمیم کننده و ابرسان 

سلام 

شب قبل خواب و صبح ناشتا یک قاشق چایخوری زردچوبه اصل رو با آب ولرم ترکیب و بخورید

میتونید ماسکشو هم درست کنید هفته ای یکبار سفیده تخم مرغ بزنید تا کف کنه یه ق چایخوری زردچوبه قاطی کنید ۲۰دق رو پوست بمونه با اب ولرم بشورید و بعدش با مرطوب کننده ای استفاده میکنید صورتتون مرطوب بکنید

نگران زرد شدن پوستتون هم نباشید با میسلار واتر یا تونر میتونید پاک کنید

ی مکمل خوبه خارجی بگیرخوشرنگ میشی

مکمل میخورم فایده نداره نمیدونم چطور بگم پوستم نازک هم نشده بگم نازک فقط سیاه و کدر شده خیلی کدر !طوری ک برای همه سوال شده چرا این شکلی شدم 

یعنی اگه از بین رفته باشه تشکیل نمیشه؟ من الان رفتم دکتر برام ار اف انجام داده  گفتم بعد ار ا ...

باید ترمیم کننده قوی مثل اون یا لارش پولای بزنی یه مدت دائم از آبرسان ترمیم کننده در کنارش ضدآفتاب استفاده کن هیچ اکتیوی تو روتین انجام نده بزار پوستت خودشو بسازه همون اسید و لایه براری بیش از حد آسیب زده به پوستت

مکمل میخورم فایده نداره نمیدونم چطور بگم پوستم نازک هم نشده بگم نازک فقط سیاه و کدر شده خیلی کدر !طو ...

منم زیاد لایه برداری کرده بودم خوب نمیشد آخر کره شی باتر خاص یه مدت زدم پوستم سفت روشن شد چون پوستم حساس بود میخواستم فاقد الکل عطر باشه از کره طبیعی شی باتر واقعا خوب کرد بعد از اون از آبرسان ضددآفتاب استفاده کردم

باید ترمیم کننده قوی مثل اون یا لارش پولای بزنی یه مدت دائم از آبرسان ترمیم کننده در کنارش ضدآفتاب ا ...

خودم متوجه شدم عزیزم 😞چون جای جوش داشتم میخاستم ی شب راه صد ساله رو برم به مدت یک سال پشت هم از این سرم و محصولات استفاده کردم 

الان هم ار اف انجام دادم 

آیا ار اف بدتر نمیکنه ؟

باید ترمیم کننده قوی مثل اون یا لارش پولای بزنی یه مدت دائم از آبرسان ترمیم کننده در کنارش ضدآفتاب ا ...

ترمیم کننده اون هم دارم  میزنم آن شاالله فعلا ار اف کردم و ب خاطر ار اف پوستم حساس ‌دکتر ترمیم کنده مخصوص بهم داده 

عزیزم شما تجربه ای داشتی خودت؟یعنی پوستی ک آسیب دیده و کدر شده باز میتونه خودش و بسازه؟من اینقدر سیاهم خجالت میکشم 

ترمیم کننده اون هم دارم  میزنم آن شاالله فعلا ار اف کردم و ب خاطر ار اف پوستم حساس ‌دکتر ترمیم ...

ی هفته ای خوب میشه فقط زیاده روی نکن منم جای اسکار دارم میخوام لیزر کنم اگه با لایه برداری نره 

بهترین کار دکتر پوسته بخدا ی مدت هرکی هر چی میگف می‌خریدم راحت رفتم دکتر پوست توی سه ماه معجزه شد تو ...

دکتر پوست رفتم این سری 

گفتم تیره شده پوستم کدر از این محصولات استفاده میکنم برام ار اف انجام داد 

الان برام سوال مگ من لایه پوستم آسیب ندیده !!پ چطور ار اف باید بکنم خود ار ارف پوست و تحریک میکنه ک