2777
2789
این دوزش حداقله  ممکنه اثرش که کم میشه تپش قلبت زیاد میشه

ن باباا

من در حالت استرسمم اینقد تپش قلب ندارم

انگار قلبم برا خودم نیست

بیشتر تنگی نفس دارم

😂نمیدونم

شاید غذا زیاد خوردم 

خسته تر از خسته:/

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اوم...یعنی استرس بگیرم دسشوییم میگیره؟ اینجوریه سندروم روده تحریک پذیر؟

میتونه باشه ولی معمولا اینجوریه که معده موقع غذاخوردن درد میگیره و فرد احساس دفع داره و خیلی وقتا از استرس دلش قار و قور می کنه. 

هرازگاهی هم ممکنه هی فرد یبوست یا اسهال بگیره. 

البته جیز سختی نیست دکتر میتونه قرص بده مثلا یکیش امپرازول و.. چیزای دیگه برای اینکه اسید معده کمتر ترشح شه فرد بتونه بدون دلدرد و صدای قاروقور غذابخوره

دوز 10 درحدی نیست که بخواد با نخوردنش یدفعه تاثیربذاره چون کمه. اما اگر منظورت هست باید شب هم بخوری ...

نه زیاد،ولی فک کنم از غذا خوردنمه،زیاد خوردم

رفتم تو اینترنت خوندم ک رو قلب تاثیر بد میذاره

یکممم انگار توهم زدم

نمیدونم

🥲🥲

میتونه باشه ولی معمولا اینجوریه که معده موقع غذاخوردن درد میگیره و فرد احساس دفع داره و خیلی وقتا از ...

ن اینجوری نیستم

شما پروپرانولو چجوری میخوری؟

من اوایل کارمه

هرروز بخورم بد نیست؟

۵شنبه جمعه نمیخورم

ن اینجوری نیستم شما پروپرانولو چجوری میخوری؟ من اوایل کارمه هرروز بخورم بد نیست؟ ۵شنبه جمعه نمیخ ...

من هرروزی که بخوام وارد جمع بشم یا کلاس برم میخورم دوز 10. البته برای دورهمی هایی که جدی ترن از شدت اضطرابم مجبور شدم دوز بالاتر بخورم چون خیلی وقتا تماس چشمی برام سخت بوده و.. یکم معذبی و.. 

ن اینجوری نیستم شما پروپرانولو چجوری میخوری؟ من اوایل کارمه هرروز بخورم بد نیست؟ ۵شنبه جمعه نمیخ ...

تا اونجایی که میدونم مشکلی نداره ولی خب باید سعی کنید کم کم کمش کنید چون شنیدم اونایی ک چندسال استفاده میکنن بمرور رو حافظشون تاثیرمیذاره (نه حالت طبیعی، منظورمه طولانی مدت) و. خب خوب نیست زیادش و.. اینا ینی خلاصه درکل باید طعم آرامشو یروز بچشید تو زندگیتون بدون این داروها... سخته ولی شدنیه

دکتر نگفت مشکلی ایجاد میکنه یا نه؟

نپرسیدم چون یکی دوبار بوده. 

راستی شما اگر دنبال یک متخصص مغز و اعصاب خوب می گشتین من دکتر دشتکی رو پیشنهاد میدم. ازم نقشه مغزی که گرفتن من خودم اضطراب و وسواسم بالا بود خیلی. 

تا اونجایی که میدونم مشکلی نداره ولی خب باید سعی کنید کم کم کمش کنید چون شنیدم اونایی ک چندسال استفا ...

مرررسی از راهنماییت

ایشالا ب زودی آرامش نصیب هممون شه

❤❤