2821
2789
عنوان

شیو با اپیلیدی

292 بازدید | 15 پست

من الان نزدیک چهار ماهه با اپیلیدی هر هفته شیو میکنم دستو پامو ولی جدیدا جای رشد موهای ساق پام به شدت میخاره و زخم میشه دلیلش چیه!!!

وقتی بچه ها، دانشمندان را همانطوری ببینند که خواننده ها و بازیگران معروف را می بینند، تمدن به سطح بعدی خواهد رسید.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

هر هفته؟ موهات زیاد؟  ماهی یه بار خوبه

نه زیاد نیس فقط یه ذره هم در میاد میزنم 

وقتی بچه ها، دانشمندان را همانطوری ببینند که خواننده ها و بازیگران معروف را می بینند، تمدن به سطح بعدی خواهد رسید.
دیگه ادامه نده اپلی دی بدترین راهه زیر پوستی میشه و زخم و خارش ... من چندسال درگیر عوارض اپلی دی ...

هب پس با چی بزنم بدتر تیغ که نیس

بنظرم تو این مدت رو رشد موهات هم تاثیر داشته ؟؟ کمتر شدن موها؟؟؟ شاید پوستت نازکه اذیت میشه

اره نازک شدن

دیگه ادامه نده اپلی دی بدترین راهه زیر پوستی میشه و زخم و خارش ... من چندسال درگیر عوارض اپلی دی ...

چرا بدترین؟؟ همینجا خیلی ها گفتن چندین ساله استفاده میکنن و راضی هستن که 

من از لیزر جواب نگرفتم میخواستم اینو شروع کنم

من برای این زمین ، در بهشت هم خواهم گریست ...
هب پس با چی بزنم بدتر تیغ که نیس

با اپلی دی موها از بین نمیرن فقط ریشه هاشون اسیب میبینه و در جهت زیر پوست رشد میکنن و دچار جوش های چرکی و خارش و زخم میشی...

یک مدت باید با ژیلت چند لبه شیو کنی تا دوباره موها بتونن بیان بیرون وگرنه خارش و زخم ها بیشتر میشن...

بعد از اینکه زخمهات خوب شدن 

یا کرم و پودرهای موبر استفاده کن یا اگه میتونی برو لیزر...

این تجربیات من بود...

چندسال سختی کشیدم ولی نهایت پولامو جمع کردم برای لیزر الان راضی ام خداروشکر

خدایا دوست دارم بیام تو بغلت  
چرا بدترین؟؟ همینجا خیلی ها گفتن چندین ساله استفاده میکنن و راضی هستن که  من از لیزر جواب نگرف ...

اگه موهات نازک باشن شاید خوب باشه ولی برای موهای ضخیم ک کلفت همش زیر پوستی  به همرا جوش های چرکی میشه...

این تجربه من بود که از خیلی ها هم دیدم و شنیدم که مثل من و اسی شدن...

خدایا دوست دارم بیام تو بغلت