2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

انشاالله ک رابطه تون گرم بشه میدونی اونم مجبور بوده اگه خوبه شوهرت حیفه زندگیتو عشقولانه کن 

خیلی سعیمو میکنم اما نمیتونم ولی من ناامید نشم دوسش دارم نمیخوام زندگیمون خراب شه

سلام و وقت بخير

این مجموعه پرسشنامه كه در جهت انجام یک پژوهش روان‌شناسی ساخته و در اختیار شما قرار گرفته است.

از شما خواهش می‌کنیم با اختصاص دقایقی از وقت ارزشمند خود، ما را در انجام این پژوهش یاری نمایید.

از همراهی شما صمیمانه سپاسگزاریم

https://survey.porsline.ir/s/jx0zSk1B

خیلی سعیمو میکنم اما نمیتونم ولی من ناامید نشم دوسش دارم نمیخوام زندگیمون خراب شه

خوب کاری میکنی عزیزم انشالله همیشه خوشبخت باشین😍🙏🏻

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
شماام همینطور🥰❤

ممنونم❤🌹

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻