2777
2789
خیلی خودشم ناراحت میشه

شوهرته

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره عزیزم

لابد خیلی وقتا کنارت نبوده عادت کردی ب نبودش 

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
منم اینجوریم‌ وقتي کنارمه حسی بهش ندارم  ولي دعوا میکنیم دور بشه انقد دلم تنگ میشه واقعا چرا ...

فک کردم من فقط دیوونه شدم..

آره با خاطراتش بیشتر خوشم تا خودش همش ب گذشتمون فک میکنم

لابد خیلی وقتا کنارت نبوده عادت کردی ب نبودش 

آره نبوده واقعا آدم دوهوایه میشه خب فک کنم میاد خونه میمونه میره دلتنگش میشی میمونه نمیاد عادت ک میکنی باز میاد روز از نو زوری از نو

من مجبورم ب جایی رسیده ک  دلم میخاد بمیرم داغونم

چندبار مث تو ب همین جا رسیدم میدونی چقد خواستم کار خودمو تموم کنم اما ترسیدم چقد لبه پشت بوم واستادم اما نتونستم بپرم چقد پست پنجره رفتم هی ب خودم گفتم تو میتونی اما نتونستم...

آره نبوده واقعا آدم دوهوایه میشه خب فک کنم میاد خونه میمونه میره دلتنگش میشی میمونه نمیاد عادت ک میک ...

کارش اینحوریه ک دورشه ازت

آره رانندس حالا تازگیا دیگ زود ب زود میاد خونه اوضاع کارش زدیف شده ولی من دیگ مث اول نیستم سرد شدم

انشاالله ک رابطه تون گرم بشه

میدونی اونم مجبور بوده اگه خوبه شوهرت حیفه زندگیتو عشقولانه کن 

چندبار مث تو ب همین جا رسیدم میدونی چقد خواستم کار خودمو تموم کنم اما ترسیدم چقد لبه پشت بوم واستادم ...

من چند بار خط خطی کردم خودمو حرصمو خالی کردم  فقط بخاطر مامانم زندم