2777
2789
عنوان

قرص Yaz

157 بازدید | 16 پست

خانما کسی این قرص رو مصرف کرده؟

عوارضش چیه؟

من مجردم اما مشکل PMDD (اختلال دیسفوریک پیش‌از قاعدگی) دارم که زندگیم رو مختل کرده و یکی از داروهایی که برای این اختلال معرفی شده همین قرص Yaz هست.

هرقدر انسان شریف‌تر، نجیب‌تر و حساس‌تر باشد، از جنایت دیگران بیشتر رنج می‌برد، و این دو علت دارد: یکی این‌که خود را مستحق خیانت نمی‌بیند، و دیگر این‌که منتظر نیست سایرین با او عملی کنند که خود او با سایرین نکرده‌است. (سه تفنگدار، الکساندر دوما)
بیشتر ببینید
من یه مدت مصرف میکردم ولی حالت تهوع میگرفتم امیدوارم شما نگیری

مشکلات گوارشی هم داشتید؟

هرقدر انسان شریف‌تر، نجیب‌تر و حساس‌تر باشد، از جنایت دیگران بیشتر رنج می‌برد، و این دو علت دارد: یکی این‌که خود را مستحق خیانت نمی‌بیند، و دیگر این‌که منتظر نیست سایرین با او عملی کنند که خود او با سایرین نکرده‌است. (سه تفنگدار، الکساندر دوما)
بیشتر ببینید

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه اصلا، فقط همین بود شما هم یه دوره بخور اگر دیدی مشکل داری به دکتر بگو عوض کنه

مرسی عزیزم

روانشناسم بهم پیشنهادش داد اما از طرفی گفت چون سنت بالای سی ساله شاید برات مناسب نباشه

اما واقعا این اختلال زندگیم رو مختل کرده کامل

بیشتر ببینید
عوارضش از قرص یاسمین خیلی کمتر،ولی من وقتی میخورم تا آخرین دونش لک بینی میگیرم،البته بدنی هرکسی به م ...

مرسی عزیزم

درحقیقت به این دلیل بهم پیشنهاد شد بخورم که تخمک‌گذاری انجام نشه و اون نوسانات هورمونی وحشتناک رو شاهد نباشم

من اصلا این قرصا رو نمی‌شناسم و فرقشون رو نمی‌دونم 😄

بیشتر ببینید
مرسی عزیزم روانشناسم بهم پیشنهادش داد اما از طرفی گفت چون سنت بالای سی ساله شاید برات مناسب نباشه ...

انشاالله که موثر باشه عزیزم و عوارضش در حدی باشه که بتونی تحمل کنی که اون مشکلت حل بشه

هیچ‌اتفاقی‌اتفاقی‌اتفاق‌نمی‌افتد:)
انشاالله که موثر باشه عزیزم و عوارضش در حدی باشه که بتونی تحمل کنی که اون مشکلت حل بشه

قربونت عزیزم

ان‌شاءاللّه

خیلی لطف کردی راهنمایی دادی 😘🙏

بیشتر ببینید

این قرص بهترین قرص ضدبارداری هستش اما اصلا یک ساله که دیگه وارد نمیشه چطور دکتر به شما داده نمیدونسته پیدا نمیشه من که شهرمون هرچی گشتم اینو بهم گفتن.مشابه ایرانیش کنتراسمین هستش

این قرص بهترین قرص ضدبارداری هستش اما اصلا یک ساله که دیگه وارد نمیشه چطور دکتر به شما داده نمیدونست ...

ممنونم عزیزم

شما قبلا استفاده کردید؟

بیشتر ببینید
این قرص بهترین قرص ضدبارداری هستش اما اصلا یک ساله که دیگه وارد نمیشه چطور دکتر به شما داده نمیدونست ...

این قرص رو پزشک برام تجویز نکرد، بلکه روانشناسم پیشنهادش کرد برای رفع PMDD، چون واقعا اذیتم و زندگیم مختل شده.

و هر درمان دارویی هم رفتم جواب نگرفتم تا امروز.

احتمالا اون بنده خدا هم نمی‌دونسته که دیگه وارد نمی‌شه...

بیشتر ببینید
بله من استفاده کردم خیلی قرص خوبی بود برای من 

ممنونم عزیز دلم

روی علائم روحیِ پیش‌از قاعدگی هم اثر داشت؟

بیشتر ببینید
ممنونم عزیز دلم روی علائم روحیِ پیش‌از قاعدگی هم اثر داشت؟

من سال ۹۶ مصرف کردم و راستش لکه بینی داشتم که اصلا قطع نمیشد تقریبا۹ماه درگیربودم وقتی مصرف کردم خوب شدم وراستش هم زمان زیادی گذشته یادم نیست وهم اینقدر خوشحال بودم خوب شدم که برام مهم نبود چجوریم یعنی توجه به این نداشتم که حال روحیم چجوریه همین که لکه بینیم قطع شد دنیارو بهم دادن😉