2777
2789
عنوان

چرخش مچ پا

11905 بازدید | 18 پست

سلام کسی بوده مچ پاش چرخش داشته باشه و الان درمان شده باشه؟ 

یا رب یا رب یا رب     خدای خوبم خدای مهربونم خیلی ازت حاجت میخوام خیلی خواسته دارم. خدایا حاجت همه رو بده حاجت منم بده....یا رب یا رب یا رب

دکتر گفت مچ پا دخترم چرخش داره دارم دیوووونه میشم. 

گفت کفش و کفی فقط پنج درصد توی درمان نقش داره و بقیه با ورزش. گفت اگه تا شش سالگی خوب نشه باید جراحی کنیم😔😔😔😔  خدایا کمک بچم کن پاش خوب بشه خدایا

یا رب یا رب یا رب     خدای خوبم خدای مهربونم خیلی ازت حاجت میخوام خیلی خواسته دارم. خدایا حاجت همه رو بده حاجت منم بده....یا رب یا رب یا رب

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالت دبلیو نشسته یا همینجوری شده؟؟

دبلیو بهش اجازه نمیدادیم بشینه ولی گاهی مینشست. دکتر گفت ارثیه ولی اطرافیانم هیچکدوم چرخش ندارن

متاسفم عزیزم انشالله که خوب بشه گل دخترتون و نیاز ب عمل نباشه

منم دخترم ی مشکلی داره دارم دیوونه میشم خدا ب همه مادرا صبر بده

❤DaYaNa❤   من از دیوانه ها دیدم هزاران عاقل مرده  ∆              ❤خدا❤
متاسفم عزیزم انشالله که خوب بشه گل دخترتون و نیاز ب عمل نباشه منم دخترم ی مشکلی داره دارم دیوونه می ...

ان شاءالله همه بچه ها همیشه سلامت باشن... 

سلام عزیزم خوبی من دخترم تازه رفته تو۶سال تازه متوجه شدم وقتی وایمیسته مچ پاش به سمت داخل چرخش داره خیلی دیرمتوجه شدم شماپیش ارتوپددیگه ای بردیدچی گفت ممنون میشم راهنمایی کنیدمن هنوزدکترنبردم گفتیددکترگفته تاشش سالگی خوب نشه بایدجراحی بشه خیلی ترسیدم

💔مائیم که بی هیچ سرانجام خوشیم💔
سلام عزیزم خوبی من دخترم تازه رفته تو۶سال تازه متوجه شدم وقتی وایمیسته مچ پاش به سمت داخل چرخش داره ...

سلام عزیزم، دو تا دکتر ارتوپد کودکان رفتیم و گفتن مشکلی نیست و با بزرگ شدن بچه خوب میشه فقط باید چهار زانو بشینه و ورزش اصلا ندادن. 

دکتر گفت مچ پا دخترم چرخش داره دارم دیوووونه میشم.  گفت کفش و کفی فقط پنج درصد توی درمان نقش د ...

سلام خوبی برای بچتون چیکار کردین بخدا من شبو روز کارم گریس ..کفشم تایک سال براش پوشیدم هیچ فرقی نکرد