سمیرا243 مدیر استارتر عضویت: 1394/05/28 تعداد پست: 1574 عنوان چرخش مچ پا 11888 بازدید | 18 پست سلام کسی بوده مچ پاش چرخش داشته باشه و الان درمان شده باشه؟ یا رب یا رب یا رب خدای خوبم خدای مهربونم خیلی ازت حاجت میخوام خیلی خواسته دارم. خدایا حاجت همه رو بده حاجت منم بده....یا رب یا رب یا رب 1401/09/16 | 22:45 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سمیرا243 مدیر استارتر عضویت: 1394/05/28 تعداد پست: 1574 دکتر گفت مچ پا دخترم چرخش داره دارم دیوووونه میشم. گفت کفش و کفی فقط پنج درصد توی درمان نقش داره و بقیه با ورزش. گفت اگه تا شش سالگی خوب نشه باید جراحی کنیم😔😔😔😔 خدایا کمک بچم کن پاش خوب بشه خدایا یا رب یا رب یا رب خدای خوبم خدای مهربونم خیلی ازت حاجت میخوام خیلی خواسته دارم. خدایا حاجت همه رو بده حاجت منم بده....یا رب یا رب یا رب
s_a_y_e عضویت: 1401/08/24 تعداد پست: 12221 حالت دبلیو نشسته یا همینجوری شده؟؟ ❤DaYaNa❤ من از دیوانه ها دیدم هزاران عاقل مرده ∆ ❤خدا❤
سمیرا243 مدیر استارتر عضویت: 1394/05/28 تعداد پست: 1574 حالت دبلیو نشسته یا همینجوری شده؟؟ دبلیو بهش اجازه نمیدادیم بشینه ولی گاهی مینشست. دکتر گفت ارثیه ولی اطرافیانم هیچکدوم چرخش ندارن یا رب یا رب یا رب خدای خوبم خدای مهربونم خیلی ازت حاجت میخوام خیلی خواسته دارم. خدایا حاجت همه رو بده حاجت منم بده....یا رب یا رب یا رب
s_a_y_e عضویت: 1401/08/24 تعداد پست: 12221 متاسفم عزیزم انشالله که خوب بشه گل دخترتون و نیاز ب عمل نباشهمنم دخترم ی مشکلی داره دارم دیوونه میشم خدا ب همه مادرا صبر بده ❤DaYaNa❤ من از دیوانه ها دیدم هزاران عاقل مرده ∆ ❤خدا❤
سمیرا243 مدیر استارتر عضویت: 1394/05/28 تعداد پست: 1574 متاسفم عزیزم انشالله که خوب بشه گل دخترتون و نیاز ب عمل نباشه منم دخترم ی مشکلی داره دارم دیوونه می ... ان شاءالله همه بچه ها همیشه سلامت باشن... یا رب یا رب یا رب خدای خوبم خدای مهربونم خیلی ازت حاجت میخوام خیلی خواسته دارم. خدایا حاجت همه رو بده حاجت منم بده....یا رب یا رب یا رب
maman_nika_jon عضویت: 1398/04/29 تعداد پست: 3362 سلام عزیزم خوبی من دخترم تازه رفته تو۶سال تازه متوجه شدم وقتی وایمیسته مچ پاش به سمت داخل چرخش داره خیلی دیرمتوجه شدم شماپیش ارتوپددیگه ای بردیدچی گفت ممنون میشم راهنمایی کنیدمن هنوزدکترنبردم گفتیددکترگفته تاشش سالگی خوب نشه بایدجراحی بشه خیلی ترسیدم 💔مائیم که بی هیچ سرانجام خوشیم💔
۱۲۳۴۵م عضویت: 1401/09/26 تعداد پست: 369 بله خیلی از بچه ها این مشکل رو دارن کف پاشون هم صافه ولی با ورزش خوب میشه. چون عضلات پا قدرت ندارن رباط های پاها هم شله اینجوری میشه.
۱۲۳۴۵م عضویت: 1401/09/26 تعداد پست: 369 بله خیلی از بچه ها این مشکل رو دارن کف پاشون هم صافه ولی با ورزش خوب میشه. چون عضلات پا قدرت ندارن ر ... مرتب اگر ورزش کنه تغییراتشو تو دو سه ماه میبینید.
سمیرا243 مدیر استارتر عضویت: 1394/05/28 تعداد پست: 1574 سلام عزیزم خوبی من دخترم تازه رفته تو۶سال تازه متوجه شدم وقتی وایمیسته مچ پاش به سمت داخل چرخش داره ... سلام عزیزم، دو تا دکتر ارتوپد کودکان رفتیم و گفتن مشکلی نیست و با بزرگ شدن بچه خوب میشه فقط باید چهار زانو بشینه و ورزش اصلا ندادن. یا رب یا رب یا رب خدای خوبم خدای مهربونم خیلی ازت حاجت میخوام خیلی خواسته دارم. خدایا حاجت همه رو بده حاجت منم بده....یا رب یا رب یا رب
maman_nika_jon عضویت: 1398/04/29 تعداد پست: 3362 سلام عزیزم، دو تا دکتر ارتوپد کودکان رفتیم و گفتن مشکلی نیست و با بزرگ شدن بچه خوب میشه فقط باید چها ... خداروشکرعزیزم 💔مائیم که بی هیچ سرانجام خوشیم💔
97mamansami عضویت: 1401/09/05 تعداد پست: 460 دکتر گفت مچ پا دخترم چرخش داره دارم دیوووونه میشم. گفت کفش و کفی فقط پنج درصد توی درمان نقش د ... سلام خوبی برای بچتون چیکار کردین بخدا من شبو روز کارم گریس ..کفشم تایک سال براش پوشیدم هیچ فرقی نکرد
skyzare24060 عضویت: 1391/09/12 تعداد پست: 1462 سلام عزیزم، دو تا دکتر ارتوپد کودکان رفتیم و گفتن مشکلی نیست و با بزرگ شدن بچه خوب میشه فقط باید چها ... سلام . پای بچه تون بهتر شد ؟
skyzare24060 عضویت: 1391/09/12 تعداد پست: 1462 سلام خوبی برای بچتون چیکار کردین بخدا من شبو روز کارم گریس ..کفشم تایک سال براش پوشیدم هیچ فرقی نکرد سلام شما بچه تون خوب شد ؟