2821
2789
عنوان

میایم که بریم؟

62 بازدید | 2 پست

از موقعی که خودتو پیدا کردی از اولین خاطره ی زندگیت تا همین الان که داری تاپیکمو میخونی یادته از دوران کودکی و دوستی هاش؟ یادته از اهالی محلتون؟ یادته از همکلاسی هات؟ از هم دانشگاهی هات؟ از  هم اتاقی هم خوابگاهی آشنا همکار و.... آدمایی که تو یه برهه از زندگیت اومدن و رفتن! حتی خود تو هم تو زندگی یه سری اومدی و رفتی 

زندگی به سرعت میگذره و همه چیز در حال تغییره هیچ کس و هیچ جایگاهی ثابت نمیمونه اصلا  قرار نیست که بمونه ماها میایم و کارمونو انجام میدیم که بعدش خواسته یا ناخواسته دست تقدیر از هم جدامون کنه و بریم ینی اومدیم که بریم  حالا حکمت حضورمون چی بوده یا که قراره باز به پست هم بخوریم و همو ببینیم با هیچوقت نبینیمش مهم نیست مهم اینه که وقتی یاد بعضیا میفتی  یه لبخندی به لبت میاد از سر اینکه یادش بخیر  چه دلم تنگش شده کاش الان پیشمون بود ینی الان کجاست؟  چطوره؟ 

یا بالعکس میگیم فلانی چه آدم سمی بود الله اکبر! خدایا شکرت از شرش خلاص شدیم خوب شد رفت! یا خوب شد که دوریم و نمیبینیم همو، راحت شدم ازش 

الان میدونم با این جملات هر کدومتون اسم یا چهره یکی دو نفر اقلاً اومد تو ذهنتون 😊فکر میکنین اونا کیان؟ یا فکر میکنین کی الان به شما فکر کنه شما رو تو دسته اول و دوم جا میده؟ 

کاربری  برای سه نفر است 🟣🔵🟢🟠🔴هر کی لایک کنه خره 🔴🟠🟢🔵🟣لطفا ریپلای هم نکنید حوصله خوندنشو ندارم 🟣🔵🟢🟠🔴 جواب افراد بیشعور داده نمیشود🔴🟠🟢🔵🟣نظر شخصیمو میدم رد میشم میرم اینکه موافق یا مخالف نظر شماست به بنده ارتباطی نداره 🟣🔵🟢🟠🔴 به هیچ عنوان درخواست دوستی پذیرفته نمیشود نی نی یار تگ میکنم🔴🟠🟢🔵🟣
نه نمیام نه نمیخوام 

وات؟ 

کاربری  برای سه نفر است 🟣🔵🟢🟠🔴هر کی لایک کنه خره 🔴🟠🟢🔵🟣لطفا ریپلای هم نکنید حوصله خوندنشو ندارم 🟣🔵🟢🟠🔴 جواب افراد بیشعور داده نمیشود🔴🟠🟢🔵🟣نظر شخصیمو میدم رد میشم میرم اینکه موافق یا مخالف نظر شماست به بنده ارتباطی نداره 🟣🔵🟢🟠🔴 به هیچ عنوان درخواست دوستی پذیرفته نمیشود نی نی یار تگ میکنم🔴🟠🟢🔵🟣

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 21 ساعت پیش
2791
2779
2792