2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

تو زندگیت ب کسی وابسته نباش خودت برای هدف و ایندت تلاش کن ب هدفت ک رسیدی اونوقت میفهمی ک چقدر لذت بخ ...

ی وقتایی لازمه ی دلگرمی داشته باشی اما ب جایی رسیده باشی بشینی با گریه خودتو اروم کنی فقط

(:خیلی دارم تحمل میکنمم سختمه

پس جای من بودی تاحالا کم میاوردی قطعا 

منم سختمه هممون سختمونه ولی این راهش نیس میفمهی ؟

راهش این نیست من سالهاست تحت نظر مشاورم اوایلش بستری بودم 😔خودکشی کردم ک چی فقط انگ دیوونه بودن خورد بهم 

ولی الان از همشون قوی ترم از همشون سر ترم 

توام بخواه تا بتونی حداقل ادای ادمای قوی رو دربیار تا ی مدت فقط اداشو 

مطمعنم میتونی 

نمیگم حالت عالی میشه همه چی گل و بلبل میشه نه اصلا ولی مطمعنم از الانت بهتر میشه 

کی بهشت میشه اخر عمرمونن

دنیا هیچ وقت بهشت نمیه عزیزم... خاصیت دنیا اینه...

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
ی وقتایی لازمه ی دلگرمی داشته باشی اما ب جایی رسیده باشی بشینی با گریه خودتو اروم کنی فقط

دلگرمیت بشه هدفات ن صرفا شخص خاص یا جنس مخالف..  وجود پدر و مادر در زندگی خودش بزرگترین نعمته اونایی ک از دست دادنشون درک میکنن این جمله رو  گریه چیز بدی نیست اتفاقا ادمو سبک میکنه

شد شد، نشد بیا بریم باهم خربزه با عسل بخوریم🤪
پس جای من بودی تاحالا کم میاوردی قطعا  منم سختمه هممون سختمونه ولی این راهش نیس میفمهی ؟ ر ...

روحیه خدشه داری 

دارم خیلی قوی موندم ادمی ک از بچگی درد بکشه تالان چی مونده ازش دگ چجوری خودشو بکشه بالا وقتی از هر طریقی رفتی نشده

روحیه خدشه داری  دارم خیلی قوی موندم ادمی ک از بچگی درد بکشه تالان چی مونده ازش دگ چجوری خودشو ...

همه چی رو بزار کنار و از نو شروع کن 

هیچ دلیلی نداری ؟خودت دلیل موندن خودت باش تو قوی تر این حرفایی من میدونم 👌🙃