2789
عنوان

معجزه

275 بازدید | 4 پست

کیا تاحالا تواین شبا از فاطمه زهرا جواب گرفتن چه دعایی خوندین 

▓▒░|خدایا توقدر مطلق منی| باتوهمیشه حال من مثبت است... ░▒ نی نی من معجزه امام حسین بوده وتوروز عاشورا فهمیدم   خدایا ازت میخوام دل همه منتظرا رو شاد کنی 

من گرفتم کرونا داشتم و باردار ریه هام هم درگیر شده بود 

دخترام با امام رضا صحبت کردن و حضرت زهرا که دخترم خواب بی بی میبینه که سفارش منو به امام رضا علیه السلام میکنه آقاهم به مادرش میگن چشم مادر و میگن من میخواستم برم بالای سرش و گوشه روسری بی بی رو میبوسه در آخر بی بی تشریف میارن پیشانی منو بوس میکنه  ومن شفا میگیرم و جنین ام هم سالم دنیا میاد البته ۸ماهه 

من گرفتم کرونا داشتم و باردار ریه هام هم درگیر شده بود  دخترام با امام رضا صحبت کردن و حضرت زه ...

حتما قلبشون خیلی پاک بوده میشه ازشون بخواین منو هم دعا کنن بارداربشم پارسال باردارشدم وبچمو تو ۶ ماهگی ازدست دادم دلم خیلی خونه اگه براتون ممکنه بگین دعا کنن دوباره بارداربشم

▓▒░|خدایا توقدر مطلق منی| باتوهمیشه حال من مثبت است... ░▒ نی نی من معجزه امام حسین بوده وتوروز عاشورا فهمیدم   خدایا ازت میخوام دل همه منتظرا رو شاد کنی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.