2821
2789
عنوان

چن مدل غذا بگین...

304 بازدید | 30 پست

چه غذاهایی بیشتر خوشمزه هستن؟غذای سنتی هر شهر چیه توضیح بدین.شوهرم همیشه بهونه میاره که غذا اینجوره اون جوریه.ولی غذاهام خیلی خوبن خودم تنهایی دوسه نوع غذا برای سی نفر درست میکنم وقتی مهمون دارم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ماهی شکم پر  مرغ شکم پر  خورشت الو  قرمه سبزی  ته چین  باقالی پلو با گ ...

ماهی بدش میاد شکم پر هم فقط توی فر میخوره خورشی خوشش نمیاد قورمه سبزی هعی کم و بیش میخورن باقالی پلو هم بدش میاد

دلمه برگ مو.کلم پلو.کباب تابه ای.عدس پلو.ته چین مرغ.دیزی.

دلمه برگ مو خوشمزه هست تا حالا نخوردم 

🕊️ویترین دل من⬅️ساراهستم،ی خانوم گوگولی وادایی👠مهربوون و رکم،اگ بی دلیل کسی،سر به سرم بزاره قوقولی🐓میشم🫥ازجنس ققنوسم،بارها ازخاکسترم متولدشده ام 🔥خدایاهرکجا اسمتو نوشتم امید جوا🍀ه زد💫شاکرخدام بخاطروجودهمسر و خواهرم 🫂معتقد ب مذهب انسانیت(یک ساعت عدالت بهتر از یکسال عبادت فیک)✅ ازمجردی نترس⚠️ از انتخاب غلط بترس ازدواج پیدا کردن ی همسفر خوبه ن فقط ی هم خونه 🏠کپی پروفایل 🚫

ماهی بدش میاد شکم پر هم فقط توی فر میخوره خورشی خوشش نمیاد قورمه سبزی هعی کم و بیش میخورن باقالی پلو ...

نیمرو بندا جلوش بخورع خداشم شکر کنع

وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)

لازانیا 

پیتزا

پیراشکی

اسنک

سمبوسه

فلافل 

ناگت مرغ

بندری

فست فودی برای تنوع😻

تاپیک رکورد سلامتی عضو گروه ۵ وزن فعلی۵7/5۰۰ وزن هدف ۵۷ من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...🥺🙏خدایا شکرت بخاطر پرنسس کوچولوم😍🙏🏻 روز اخر بارداریم به ۸۲ رسیده بودم هاا اما بازم شدم فنچ😎

زرشک پلو با مرغ

قرمه 

قیمه

کرفس

آلو اسفناج

باقلا قاتوق

بامیه

فسنجان

تهچین

الویه

سالاد ماکارونی

ماکارونی