2777
2789
عنوان

حضرت زهرا (ع)

88 بازدید | 7 پست

اومدنت تو این تاپیک اتفاقی نیست ساده از کنارش رد نشو رفیق

این سخنرانی حدود دو ساعت ونیم هست که می تونی تو ایام فاطمیه هرروز بخشی از اون رو گوش کنید 

این سخنرانی می تونی جواب خیلی از سواتتون رو بده یا شاید می تونه تلنگری باشه که خیلی وقته منتظرشی 

لینک سایت رو براتون قرار میدم اگه مشکلی بود بهم بگین 

تاپیک رو ذخیره کنید تا گمش نکنید اگه دوست داشتین دوستاتون رو هم تگ کنین 

التماس دعا (اللهم عجل لولیک الفرج)

http://www.asr-entezar.ir/archives/7690

دوست گرامی کاشت ناخن باعث باطل شدن وضو و غسل می باشد🌸 چیزی تا ورود به سیاهچاله جمعیتی نمونده حواستون هست ؟؟

ممنون عزیزم

شازده کوچولو با ادب پرسید: بی‌وطن‌ها کجا هستند؟گل گفت: بی‌وطن‌ها؟ خدا می‌داند که کجا می‌شود پیدایشان کرد. باد این ور و آن ور می‌بردشان. نه اینکه ریشه ندارند؛ بی‌ریشگی، حسابی اسباب دردسرشان شده...(شازده کوچولو، آنتوان دوسنت اگزوپری.ترجمه و اقتباس کنتـ مونت کریستو)

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خدا خیرتون بده التماس دعا 

شهید ادواردو ( مهدی) آنیلی  متولد نیویورک تنها پسر و وارث میلیاردر مشهور ايتاليايی سناتور جووآنی آنیلی و مادر وی یک پرنسس یهودی و پدرش قدرتمندترین مرد آن‌ کشور بود با تمام اين احوالات خداوند با تاباندن نور هدایت خود بر قلب ادواردو او را به طرف اسلام و سپس تشیع هدایت فرمود، رهیافته ايتاليايی در رشته ادیان و فلسفه شرق از دانشگاه پرینستون ایالات متحده با اخذ درجه‌ دکتری فارغ‌التحصیل شد او بین ثروت بیکران پدر و حقیقت یکی را برگزید و لحظه ای ترديد نکرد و در راه ایمان و عقیده به شهادت رسید 🌷شهید ادواردو ( مهدی) آنیلی: امام  علی  اگر از همه مشخصه های بارزی که دارد بگذریم همین که اولین مسلمان بعد از پیامبر بودند برای ولایت و پیروی کفایت می‌کند 🌷

اجرتون با خانم فاطمه زهرا سلام الله علیها ❤️❤️❤️

و تو تسلیم ایران را به خوابت هم نخواهی دید🇮🇷 دو فرقه بهاییت و منافقین به شدت فعالند و پیوست روی زمین رژیم هستند؛هر بی وطنی که فارسی حرف زد ولی در خدمت رژیم متجاوز بود ایرانی نیست.لاخيره في الحياة من دوني هواك 💔تمامی دردهای بشریت با ظهور مهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف درمان میشود 🌼 انگار دوباره فرعون خواب آشفته دیده است که اینطور دست به قتل عام کودکان میزند اما اینبار به دست مادرانشان(رواج سقط جنین در ایران! ایرانی که همیشه جلوی صهیون ایستاده است!) بانوجان! وقتی یزیدیان برای تحقیر حضرت زینب سلام الله علیها حجاب او را بر میدارند بدان که بدحجابی تحقیریست از سوی دشمنان