2777
2789
عنوان

اسم دختر😍🤗

| مشاهده متن کامل بحث + 614 بازدید | 48 پست
لبخند نشنیده بود😂🙄 تبسم بهتره

فراوانیش ۱۰۱

😍

خیلی حس خوبی میده این اسم

تبسم تکراریه

حس میکنم اون قسمت از مغزم که باهاش آدمارو تحمل میکردم از دست دادم    عدالت ساخته ذهن بشره برای یه آرمان شهر خیالی.....                                                          شرایط زندگی عفت کلام برام نذاشته!🙃🌱
اسم دختر کوچولوم و گذاشتم دلارا خانوم..عاشق اسمش م

خدا حفظش کنه

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍                            

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دختر من اسم‌ شناسنامه ایش نفس ولی چون خودم دوست نداشتم صدا کردم باران دیگه همه باران میگن کوچیکه رو ...

آره خیلیی😂

چرا از نفس خوشت نیومد گلم؟؟

باران و شوهرم پیشنهاد داده نفس و من

هر دومونم به جفتش راضی هستیم ی جواریی

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍                            
انشااله گلم به سلامتی دختر خاله منم مرساناست

ممنونم عزیزم سلامت باشی دوست گلم 

ان شالله شماهم این دوران رو به خوبی سپری کنی و زایمان راحتی داشته باشی و فسقلیتو سالم بگیری بغلت 

من خیلیی دختررر دوس دارم 😍 عاشق دخترم دلم غش میره 

بچه داداشم دخمله ۷ ماهشه دلم میخاد قورتش بدم 😋😘

ولی خب خودمم که خدا پسرشو بهم داده دلم خیلی میخاد این یکی دختر بشه دیگه هرچی خدا صلاح بدونه همون میشه ان شالله که سالم و سلامت باشه چون مهم سلامتیشه 

اگرم دختر نشه پسر بشه خیلیی دوسش دارم رو چشمام جا داره 

ولی خب قلبا دوس دارم دوتا نعمت رو داشته باشم دیگه حتما خدا منو لایق نمیدونه دختر داشته باشم 

آره منم اسم مرسانا رو دوس دارم 

البته شما گفتی نهایت دوتا 

وگرنه من اسم های محبوبم  بهار . مرسانا . دریا . آوینا . آیناز .باران .دلارا  

دست و پا گر بشکند با نسخه درمان میشود/ چشم گریان هم دمی با بوسه خندان میشود/ ای خدا هرگز نبینم بشکند قلب کسی/ دل شکسته باطنش از ریشه ویران میشود....دِل مَرَنجان که زِ هَر دل بخدا راهی هست ....چه زیبا گفته مولانا : تا نباشد امر حق برگی نیفتد از درخت 
ممنونم عزیزم سلامت باشی دوست گلم  ان شالله شماهم این دوران رو به خوبی سپری کنی و زایمان راحتی ...

باران و دریا😍

انشااله اول سالم و سلامت باشه نی نیت بعدم ی دخمل ناز و تپلی بیاری ،ی خواهری واسه داداشش😍

خدا حفظ کنه نینیتو سالم و صالح باشه

مرسی عزیزم