2777
2789
بگو به برادرت شاید کسی مثل خودش بتونه کنارش باشه ولی خب من حق میدم که بقیه حاضر به ازدواج نباشن &nb ...

از خدامونه کسی رو پیدا کنیم که باهاش همدرد باشه و همدیگه رو خوب درک کنن . اما پیدا نمی‌کنیم 

شازده کوچولو پرسید : غمگین تر از اینکه بیای و کسی خوشحال نشه ، چیه؟ روباه گفت : بری و کسی متوجه نشه! 

تمام اعتماد به نفس منو گرفته،جايي ميريم از خجالت اب ميشم نكنه دهنم بو بگيره بقيه اذيت بشن سريع توي كيفم اجيل يا سيب ميذارم هز جا ميريم بردارم بخورم به خاطر بوي دهنم 

آمين شود هر آنچه ميپنداري🕊Everyting will be Ok

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

از خدامونه کسی رو پیدا کنیم که باهاش همدرد باشه و همدیگه رو خوب درک کنن . اما پیدا نمی‌کنیم 

اکثرا نمیگن که دیابت دارن🥲

یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حس‌کردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون 

چرا حاضر نيستن؟

چند وقت پیش رفته بودیم خواستگاری یه دختر خانومی . همون اول گفتیم مشکل رو و مامانش گفت شاید پسرتون زودتر از بقیه بمیره . قلبم آتیش گرفت هرچی از دهنمون در اومد بهشون گفتیم 

شازده کوچولو پرسید : غمگین تر از اینکه بیای و کسی خوشحال نشه ، چیه؟ روباه گفت : بری و کسی متوجه نشه! 

برای بوی بد دهان قرص نعنابخر بخور خوبه  آدامسای خوشبو بخور 

اسپره خوشبوکننده دهان از داروخانه بخر بگوبهترینشو میخای بزن دهنت   وبرودکتر ببین لوزه هات مشکلی ندارن سنگ لوزه اینا یا عفونت دندان ولثه نداشته باشی

تو قدرت رد شدن از هر شرایطی رو داری قوی باش ♾️♡°✨🤍💜 خدایا شکرت🦋🌸✨️
اکثرا نمیگن که دیابت دارن🥲

هیچوقت خودت رو پایین تر از بقیه ندون این مریضی لعنتی که دست خود آدم نیس . به قول بابات شما ها از همه آدم ها شیرین تر هستین .

خانوم قند نبات ❤️

واااي جدي يعني گفتين ديابت داره اينطور گفتن

اره 

کاملا با خنده و شوخی 

ما قلبمون وایستاد از ناراحتی

هیچوقت خودت رو پایین تر از بقیه ندون این مریضی لعنتی که دست خود آدم نیس . به قول بابات شما ها از همه ...

چشم عزیزم تلاشمو میکنم   

یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حس‌کردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون