2821
2789
عنوان

خیانت همسر

198 بازدید | 11 پست

روزی نمیشه بیام نی نی سایت و نبینم که مردی به زنش خیانت نکرده باشه. واقعا چه خبره تونه😑

تازه من در مقدمات اولیه ازدواجم واقعا میترسممممم ی افسردگی گرفتم شب روز بهش فکر میکنم نکنه برای منم پیش بیاد؟؟؟؟همش حس اینک الان طرفم داره خیانت بهم میکنه !!دلش جای دیگس یا نه با کسی چت نمیکنه عکس مخفی نداره

اگه قرار باشه با ی مرد عاشقانه شروع کنم بعد چت با ی زن تو گوشیش ببینم نمیخام اگ ازدواج اینه واقعا نمیخاممممم😔😣😣😣 

دلم برای اونایی ک تاپیک زدن خیانت بهشون شده میسوزع خون خوووون دل من😣😣

منم اوایل خون بود دلم

الان برام عادی شده کاراش

گاهي اوقات خسته ميشم از بچه داري،كلافه ميشم از بيداري هاي شبانه،دست تنها تو ي شهر غريب كه هيچكسو نداري بياد تا پيشت احوالت رو بگيره داغونم ميكنه،(اما)مهم اينه كه پسرم حالا تو بغلمه،همدم تنهايي هامه*****خدايااااشكرت*****تيكر بارداري دوممه💞کاربر سال ۹۷ هستم بچه ها(الان دوتا پسر دارم یکی متولد۹۸ اون یکی هم ۱۴۰۰)امیدوارم خدا تموم آرزوهاتون برآورده کنه❤️

اگه عشق همینه 

اگه زندگی اینه 

نمیخوام چشمام دنیاااا‌رو ببینه  

یه قاشق فلفل قرمز هندی بزارین تو جیبتون🌶️هروقت هوس کردید با کسی دردودل کنید بریزید تو حلقتون                      

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

الان یکی میاد میگه نترس خیانت دلیلی داره تو بخودت برس همش کف پاهای شوهرتو لیس بزن دورش بگرد کم نزار براش تا اون فقط تورو ببینه 

دوسدارم اینارو بگیرم به ۱۶ روش سامورایی جررررررر بدم

دخترا اسم من صرفا بخاطر نشوندن خنده روی لبهای قشنگ شماهاست ک شاید تو یه لحظه ای ک غمگینین یا حوصله ندارین منو تو یه تاپیک ببینید و لبخند بزنید 😁نگید ک فکر میکنید من یه دسته پشم فرفری ام که رو ساق پاهای کلفت صغرا نشستم که ناراحت میشم ازتون 😑😑😑🤣🤣🤣🤣🤣🤣 تو بعضی تاپیکا میگن واقعا پشمهای فر خورده صغرا ؟؟؟؟!!!!!منم در جواب میگم پَ کی ؟ اصغر ؟ 🤣🤣🤣🤣اینایی ک معتقدن مردا یا زنایی ک خیانت میکنن  همسرشون یا طرف مقابل براشون کم گزاشته منو ریپلای نکنید چون پرم به پرشون گیر کنه پرپرشون میکنم 💪💪💪🙅🙅🙅 من تو دلم همییییشه غمههه حتی اون لحظه هایی ک تو تاپیکای فان کامنتی میزارم ک شما زمینو گاز میزنید هم باز من تو دلم غمگینم اما هنوزم سر پام    
منم اوایل خون بود دلم الان برام عادی شده کاراش

ببین ادم نباید همیشه همه چیوخودش تجربه کنه چ خوبه چیزای ک میشنوی و میبینی ب تجربه هات اضافه کنی

باید حواست ب زندگیت باشه 

کم کم دارم قید ازدواج میزنم😔😖

راستش منم اگه عقل الانمو داشتم هیچوقت ازدواج نمیکردم اونم با این بیشرف خائن

دخترا اسم من صرفا بخاطر نشوندن خنده روی لبهای قشنگ شماهاست ک شاید تو یه لحظه ای ک غمگینین یا حوصله ندارین منو تو یه تاپیک ببینید و لبخند بزنید 😁نگید ک فکر میکنید من یه دسته پشم فرفری ام که رو ساق پاهای کلفت صغرا نشستم که ناراحت میشم ازتون 😑😑😑🤣🤣🤣🤣🤣🤣 تو بعضی تاپیکا میگن واقعا پشمهای فر خورده صغرا ؟؟؟؟!!!!!منم در جواب میگم پَ کی ؟ اصغر ؟ 🤣🤣🤣🤣اینایی ک معتقدن مردا یا زنایی ک خیانت میکنن  همسرشون یا طرف مقابل براشون کم گزاشته منو ریپلای نکنید چون پرم به پرشون گیر کنه پرپرشون میکنم 💪💪💪🙅🙅🙅 من تو دلم همییییشه غمههه حتی اون لحظه هایی ک تو تاپیکای فان کامنتی میزارم ک شما زمینو گاز میزنید هم باز من تو دلم غمگینم اما هنوزم سر پام    

تو تاپیکای اینجوری نرو ، خیانت زیاد شده ولی همه خیانت نمیکنن پس دلیلی نداره وقتی روت تاثیر میذاره بری سمت خوندن این موضوعا. 

به عنوان یه عضو از جامعه نینی سایتی و جامعه ایران مخالفتمو از ازدواج در سن زیر ۱۸ سال اعلام میکنم و هر جا صحبتی در این مورد باشه ساکت نمیمونم. همونطور که حجاب من که یک مسئله شخصیه از نظر شما به شما و شوشو! هاتونو جامعه و قایق و کشتی و این حرفا مربوط میشه ازدواج شما در سن پایین که تبعات زیادی در جامعه داره ، جدا از دلسوزی به منم مربوط میشه. حداقل در سن قانونی ازدواج کنین! برنگردین به صد سال قبلو قبل ترش. از یک کار اشتباه دفاع و تبلیغ نکنین! مثال نقض نیارین که فلانی خوشبخته فلانی اندازه ۴۰ ساله ها میفهمه. کار اشتباه اشتباهه   حتی اگه خوشبختم بشید خیلی چیزا رو از دست دادین و خیلی مسوولیت هایی که مناسب سنتون نبوده رو دوشتونه.   
چجوری تحمل میکنی. من نمیتونم 😣

چاره ای ندارم

دوتا بچه دارم

گاهي اوقات خسته ميشم از بچه داري،كلافه ميشم از بيداري هاي شبانه،دست تنها تو ي شهر غريب كه هيچكسو نداري بياد تا پيشت احوالت رو بگيره داغونم ميكنه،(اما)مهم اينه كه پسرم حالا تو بغلمه،همدم تنهايي هامه*****خدايااااشكرت*****تيكر بارداري دوممه💞کاربر سال ۹۷ هستم بچه ها(الان دوتا پسر دارم یکی متولد۹۸ اون یکی هم ۱۴۰۰)امیدوارم خدا تموم آرزوهاتون برآورده کنه❤️

ببین ادم نباید همیشه همه چیوخودش تجربه کنه چ خوبه چیزای ک میشنوی و میبینی ب تجربه هات اضافه کنی &nb ...

حواسم بود خیلی بود ولی نشد

2825
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز