2789
عنوان

چالش 😂

| مشاهده متن کامل بحث + 663 بازدید | 125 پست
خخخخخ ن پرو میشه😂😂😂😂

فک کنم فقط منم در آینده شوهرمو پررو کنم هی قربون صدقه اش برم🤦‍♀️😂

میشه برا خوشبختی و عاقبت بخیر شدن منو داداشم ی صلوات بفرستین ❤️😍 اگه امضامو دیدی و فرستادی حتما بهم بگو منم برات بفرستم ☺️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهر من شاعر بود من نمیدوستم میگه دوست دارم ولی پول ندارم😂

😂😂😂آره باحال بود خودش دیگه میدونست

میشه برا خوشبختی و عاقبت بخیر شدن منو داداشم ی صلوات بفرستین ❤️😍 اگه امضامو دیدی و فرستادی حتما بهم بگو منم برات بفرستم ☺️
ن بابا من خیلی پرو کردم اومد نشست رو سرم چن سال داری

فعلآ ۲۳ بهمن میشه ۲۴😂

عه خخخخخ منم ۲۱ایشاالله صد سال بشه

خودمو میگی دیگه شوهر ندارم 🤦‍♀️😂😂❤️❤️

ی بارم چالش بود اس دیه اونجا ابرومو‌برد😂

چراا 😂

چراا 😂

اینم عاشقانه بود خیلی زیاد😂فرستادم گفتم جووون خودتو اماده کن میام😂😂😂گفتم برو بابا تو هم سواستفاده میکنی😂گفت ن میام مغازه‌ زود میبندم فقط بخاطر تو شیطونی کردی گفتم بخدا غلط کردم😂

خخخخخخخ عیبی نداره عزیزم ایشالله ازدواج میکنی من ۱۸بودم ازدواج کردم شوهرم هم۲۳

ای جانم خوشبخت بشی 😍❤️ راستش علاقه ای ب ازدواج ندارم آکه هم ی روز تصمیم بگیرم ب خاطر خانواده مه چون قبول نمیکنن اصن ازدواج نکنم ☹️🥺

اینم عاشقانه بود خیلی زیاد😂فرستادم گفتم جووون خودتو اماده کن میام😂😂😂گفتم برو بابا تو هم سواستفاد ...

🤦‍♀️😂😂😂 عجب سو استفاده کرده سریع

ای جانم خوشبخت بشی 😍❤️ راستش علاقه ای ب ازدواج ندارم آکه هم ی روز تصمیم بگیرم ب خاطر خانواده مه چون ...

خیلی ممنونم ایشاالله تو هم خوشبخت کاری خوب میکنی بخدا خیلی سختع اوایل ازدواجم خیلی اذیتم میکرد حتی ی بارم خیانت کرده بود بهم تازه تازه خوب شدیم بخدا خیلی سخته رندگی نگه داشتن خیلی دوسش داشتم موندم من