🚫دوستی ممنوع🚫❤️مادر ❤️مرا ببخش بخاطر شکست هایم... انتخاب هایم...تنهایی هام...گریه هایم...که همه بخاطره کسی دیگر بود! اما تو غصه ام را خوردی... مامان قشنگم دلخوشی زندگی ام پناه و تکیه گاه روزهای سخت رفیق روزهای شاد و غمگینم...❤️دوستت دارم ❤️تورو خدا دوسی جونی ها برای پیشرفت نکردن مریضی مامانم دعا کنید صلوات بفرستید اول برای شفای همه مریض ها دعا کنید بعد برای مامان من لطفا فقط از دار دنیا یه مامان دارم یه عشق فقط یار من و یار من و یار خودم باش 🥰عشقم😍❤️دوستت دارم❤️
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
[QUOTE=262711906]خیلیم بی راه نمیگه دلیل اولش فقره چون پول ندارن مردا رو تیغ میزنن و به خودشون میرسن دلیل دومشم ذات خ ...[/QUOT منظور بنده هم این نیست که فقر در این مورد بی تاثیر.
مهم ترینش تربیت وذات بده .فقر شاید۱۰درصدتاثیرداشته باشه
آره مطمنن
🚫دوستی ممنوع🚫❤️مادر ❤️مرا ببخش بخاطر شکست هایم... انتخاب هایم...تنهایی هام...گریه هایم...که همه بخاطره کسی دیگر بود! اما تو غصه ام را خوردی... مامان قشنگم دلخوشی زندگی ام پناه و تکیه گاه روزهای سخت رفیق روزهای شاد و غمگینم...❤️دوستت دارم ❤️تورو خدا دوسی جونی ها برای پیشرفت نکردن مریضی مامانم دعا کنید صلوات بفرستید اول برای شفای همه مریض ها دعا کنید بعد برای مامان من لطفا فقط از دار دنیا یه مامان دارم یه عشق فقط یار من و یار من و یار خودم باش 🥰عشقم😍❤️دوستت دارم❤️
چون مردهای متاهل تحربه بیشتر و بهتری تو روابط،و دل بدست اوردن و .... دارن . همون طور که زن ها ...
منطقیه واقعا ولی پسرای مجرد براشون زیاد مهم نیست ازدواج کنن یا نه ولی برای اکثر دخترها خیلی اهمیت داره.کاش این اشتباه رو نکنه کسی. واقعا یکی از بدترین بلاهاست که سر آدم میتونه بیاد.
دقیقا. برای یکی از دوستان من پیش اومد. خانواده دختره پاشید، دختره بیآبرو شد، رابطهشون به هم خورد. مرده چی؟ زنش بخشیدش. کارما و اینا هم واقعا وجود نداره