2821
2789
عنوان

دوستم نیومده 🥺

172 بازدید | 17 پست

بهم گفت امروز 4 یا 5 میام خونتون من از 4 منتظرم الانم ک پنجه هیچ خبری نشده 

بهش هم زنگ میزنم یه خطش خاموش شده اون یکی رو هم جواب نمیده 

نمیدونم چیکار کنم کلی هم تدارک دیدم از طرفیم نگران خودشم

و گمان میکنی پایان است ،سپس خداوند همه چیز را درست می‌کند🩷

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

حاا تازه ۵ شده یه ربع ۲٠ دقیقه صبر کن نیومد به مادرس زنگ بزن ایشالله خواب مونده چیزی نیست

عاشق♥ ایران♥ جانم♥ از ایران جان چیزی که خیلی متعجبم میکنه تاریخ دانش این سرزمینه.... دانشمندایی مثل ابن سینا ابوریحان بیرونی.... عبید جوزجانی که شاگرد ابن سینا هست زندگی نامه ای از ابوعلی سینا روایت میکنه خلاصش اینه ابن سینا قبل از ده سالگی علم آموختن و شروع میکنه تا ده سالگی زبان زد شهر میشه به طوری که به عنوان یکی از عالمان شهر شناخته میشه و تو شونزده سالگی بیشتر علوم روزگار خودشو بلد بوده مثل منطق، فقه، فلسفه، ریاضیات و طب همون سن هم یه کتاب مینویسه به اسم قانون که نه تنها اون زمان برای اموزش پزشکی درجه اول دانشگاهای اسیایی و اروپایی بوده (دقیقا همون موقع ای که تو فرانسه جمله حواست باشه خیس نشی متداول بود😉😂) بلکه الانم بخشی از کتابش تدریس میشه... واقعا چطوری ادم میتونه تو شونزده سالگی به این درجه از دانش برسههه؟؟ البته خود ابوعلی سینا تو فلسفش به این سوال جواب داده و یه جاهایی به عقل بالمستفاد هم اشاره میکنه انگاری الهام میشده معلومات بهش البته تو این سن کم و این همه دانش داشتن بعید هم نیست... راستش اصلا آدم مذهبی ای نیستم منتها این دانشمندا ایرانی در دوران بعد از اسلام ایران خیلی نظرمو به اسلام جلب کردن یه دوره از زندگی که صرفا بر حسب وظیفه (مجبوری🫠) زندگی نامه چند تاییشون رو خوندم (نمونش همین ابن سینا) به این نتیجه رسیدم حتما یه حقانیت بالاتر از جسم ماده وجود داره،، اصلا موافق انفعال و دنباله رو بودن نیستم اما یکی از نشونه هاش(نشونه وجود یه بینهایت برتر) همین دانشمندای اسلامی تاریخمونن که با علم همه چیز تمومشون پا تو مسیر این معنویت گذاشتن..

حاا تازه ۵ شده یه ربع ۲٠ دقیقه صبر کن نیومد به مادرس زنگ بزن ایشالله خواب مونده چیزی نیست

ممنون 🥺♥️ شماره مادرشو ندارم 

ممنون 🥺♥️ شماره مادرشو ندارم 

ای بابا

کسی از دوستای دیگشو نمیشناسی؟ 

لیشالله چیزی نیست نگران نباش

عاشق♥ ایران♥ جانم♥ از ایران جان چیزی که خیلی متعجبم میکنه تاریخ دانش این سرزمینه.... دانشمندایی مثل ابن سینا ابوریحان بیرونی.... عبید جوزجانی که شاگرد ابن سینا هست زندگی نامه ای از ابوعلی سینا روایت میکنه خلاصش اینه ابن سینا قبل از ده سالگی علم آموختن و شروع میکنه تا ده سالگی زبان زد شهر میشه به طوری که به عنوان یکی از عالمان شهر شناخته میشه و تو شونزده سالگی بیشتر علوم روزگار خودشو بلد بوده مثل منطق، فقه، فلسفه، ریاضیات و طب همون سن هم یه کتاب مینویسه به اسم قانون که نه تنها اون زمان برای اموزش پزشکی درجه اول دانشگاهای اسیایی و اروپایی بوده (دقیقا همون موقع ای که تو فرانسه جمله حواست باشه خیس نشی متداول بود😉😂) بلکه الانم بخشی از کتابش تدریس میشه... واقعا چطوری ادم میتونه تو شونزده سالگی به این درجه از دانش برسههه؟؟ البته خود ابوعلی سینا تو فلسفش به این سوال جواب داده و یه جاهایی به عقل بالمستفاد هم اشاره میکنه انگاری الهام میشده معلومات بهش البته تو این سن کم و این همه دانش داشتن بعید هم نیست... راستش اصلا آدم مذهبی ای نیستم منتها این دانشمندا ایرانی در دوران بعد از اسلام ایران خیلی نظرمو به اسلام جلب کردن یه دوره از زندگی که صرفا بر حسب وظیفه (مجبوری🫠) زندگی نامه چند تاییشون رو خوندم (نمونش همین ابن سینا) به این نتیجه رسیدم حتما یه حقانیت بالاتر از جسم ماده وجود داره،، اصلا موافق انفعال و دنباله رو بودن نیستم اما یکی از نشونه هاش(نشونه وجود یه بینهایت برتر) همین دانشمندای اسلامی تاریخمونن که با علم همه چیز تمومشون پا تو مسیر این معنویت گذاشتن..

ای بابا کسی از دوستای دیگشو نمیشناسی؟  لیشالله چیزی نیست نگران نباش

نه عزیزم 

الان گشتم دیدم یه شماره دیگه ازش دارم ب اونم زنگ زدم جواب نداد 

ممنون عزیزم اگه بیاد بهت میگم ♥️

نیومدا😐😕

اعع😕ایشالله چیزی نشده باز زنگ زدی بهش‌؟

اعع😕ایشالله چیزی نشده باز زنگ زدی بهش‌؟

♥️♥️

خودش زنگ زد گفت از صبح بیمارستان بوده گوشیش جامونده بوده خونه شمارمم حفظ نبوده با گوشی یکی دیگه بزنه 

تاپیک آخرت که ترکید الان، اینو داشتم برات مینوشتم

امیدوارم مفید باشه

خب نظر من اینه :

سعی کن در روز ورزش کنی در حدی که عرق کنی

فعالیت های مختلف داشته باش و خودتو سرگرم کن

که شب خسته باشی و بخوابی

ساعت خوابت رو اوکی کن. شبا دیر نخواب چون فکر و خیال میاره

تو مواقع اینجوری که خیلی حالت بده، یه لیوان آب سرد بخور. یکم تو خونه راه برو. یه آهنگ گوش کن

عبادت هم خیلی خوبه

از نظر روانی آرومت میکنه، البته اگر اعتقاد داری

قرآن بخون. زیارت عاشورا هم خوبه

تغذیت رو درست کن

ممکنه بگی چه ربطی داره ولی خب داره

یکم گرمی جات کمتر بخور. ولی جوری نشه که همش سردی بخوری. این واسه مغزم خوب نیست.

مثبت فکر کن. با خودت بگو من الان خودم رو کنترل کنم مثلا یه مدت دیگه یا چند سال دیگه با یه فرد ایده آلم یه ازدواج عاشقانه میکنم و اونجا رفع میشه نیازم.

دیدن فیلم های عاشقانه در حد صحنه های کم و بدون رابطه هم خوبه. یعنی بیشتر رومانتیک باشه. نه دارای صحنه های مثبت ۱۸. به روانت کمک میکنه. بالاخره عشق چیز قشنگیه. حس خوب میده بهت

ولی برعکس اگر صحنه دار باشه ممکنه بیشتر اذیت شی

کمترم تنها بمون و سعی تو جمع باشی

از ارتباط گرفتن و رفاقت با آدم هایی که دائما در مورد این مسائل حرف میزنن هم دوری کن. اینو خییییلی حواست باشه.

درخواست دوستی قبول نمیکنم.

2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز