2777
2789

من قراره با یه اقای مشهدی ازدواج کنم اگر خدا بخواد 

میشه بگید رسم های ازدواجتون چطوریه 

چقد مرد جهاز میده چقد زن میده 

و چ مراسم هایی با عروسه و چه مراسم هایی با داماده  

و کلا هر چی که لازمه بدونم

الهی و ربی من لی غیرک   انصافا خودمونیما همیشه خدا هوامونو داره   دورش بگردممممممممم  

تیکه بزرگا با داماد 

بقیه عروس 

بله برون و حنابندونو اینام هس 

عروسی هم ک جا خودشه 

ماه عسلم هس 

تقریبا خود رسم بقیه شهراس فرقی نداره 

همینجوریش یه شهر بام بَده...تو سمت من باش عذابم نده🍁
تیکه بزرگا با داماد  بقیه عروس  بله برون و حنابندونو اینام هس  عروسی هم ک جا خودشه ...

تیکه بزرگا شامل چی میشه؟

الهی و ربی من لی غیرک   انصافا خودمونیما همیشه خدا هوامونو داره   دورش بگردممممممممم  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ابجی گلم مبارکت باشه وانشاالله خوشبخت باشی . 

ابجی جونم من از مشهدم واسمم شکوفه اس . من خودم برای عروسیم تیکه های بزرگ مثل سرویس چوب. و تلویزیون ، یخچال ، لباسشویی، گاز ، مبلمان ، فرش به عهده شوهرم بود . وتیکه های دیگه به عهده ما . که چون شوهرم دست شتنگ بود بنا به دلایلی پدرم همه رو داد . برای مراسم هم  عروسی با شوهرم  و بله برون با ما بود .

بله برون با خانم،عقد بامرده،عروسی ام هرکس خودش

اوه عروسی که همه جا با مرده

تیکه بزرگا با داماد  بقیه عروس  بله برون و حنابندونو اینام هس  عروسی هم ک جا خودشه ...

چرا خرج الکی میتراشید . 

عروسی رو میشه با یه بله برون وعروسی حل کرد . دیگه حنابندون .ماه عسل و... چیه؟! 

ابجی گلم مبارکت باشه وانشاالله خوشبخت باشی .  ابجی جونم من از مشهدم واسمم شکوفه اس . من خودم ب ...

مرسی عزیزم 

خدا پدرتو خیر بده که به دومادش کمک کرد 

ابجی جونم. بله برون با خانواده خانم .وعروسی با آقاست . مراسمات دیگه به نظرم ولخرجیه واسراف. ماه عسل ...

بله ما خودمونم همینه رسممون تعجب کردم

تیکه بزرگا شامل چی میشه؟

یخچال . گاز. لباسشویی. سرویس چوب کامل . تلویزیون .بخاری . فرش . 

اگ خرید سر عقدم ک دارین خانواده تعیین میکنن چن گرم طلا بطلبین 

یخچال . گاز. لباسشویی. سرویس چوب کامل . تلویزیون .بخاری . فرش .  اگ خرید سر عقدم ک دارین خانوا ...

اها مچکرم❤️

مرسی عزیزم  خدا پدرتو خیر بده که به دومادش کمک کرد  

ممنون ابجی جونم . 

تموم خانوادم خاله هام و... همه اشون میگن پدرت کار اشتباهی کرد و عقد کنون و .... جهاز آنچنانی باید داماد میگرفت . من راستش مخالف اسراف واینام . اون موقع چرا دروغ بگم البته پدرم به اندازه وسعش برام خرید همه چی ولی خب باب میلم نبود ولی الان در طی یازده سال زندگی اونایی که دوست نداشتم عوض کردم . مبلمانم دوست نداشتم عوض کردم اینه دراورم دوست نداشتم عوض کردم . یخچالمم همینطور. ماشین ظرفشویی هم بعد ازدواجم گرفتم . به نظرشخصی من وقتی بعد ازدواج وسایلی رو که میخای میخری شیرینتره تا از همون اول بخرن .

چرا خرج الکی میتراشید .  عروسی رو میشه با یه بله برون وعروسی حل کرد . دیگه حنابندون .ماه عسل و ...

پرسیدن رسم منم گفتم 

وگرنه ک گلم من خودم عروسی ندارم میرم کربلا و هیچ کدوم از اینارم نگرفتن جز همون بله برون ک اونم جشن کوچیکی بود