ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
ابجی جونم من از مشهدم واسمم شکوفه اس . من خودم برای عروسیم تیکه های بزرگ مثل سرویس چوب. و تلویزیون ، یخچال ، لباسشویی، گاز ، مبلمان ، فرش به عهده شوهرم بود . وتیکه های دیگه به عهده ما . که چون شوهرم دست شتنگ بود بنا به دلایلی پدرم همه رو داد . برای مراسم هم عروسی با شوهرم و بله برون با ما بود .
تموم خانوادم خاله هام و... همه اشون میگن پدرت کار اشتباهی کرد و عقد کنون و .... جهاز آنچنانی باید داماد میگرفت . من راستش مخالف اسراف واینام . اون موقع چرا دروغ بگم البته پدرم به اندازه وسعش برام خرید همه چی ولی خب باب میلم نبود ولی الان در طی یازده سال زندگی اونایی که دوست نداشتم عوض کردم . مبلمانم دوست نداشتم عوض کردم اینه دراورم دوست نداشتم عوض کردم . یخچالمم همینطور. ماشین ظرفشویی هم بعد ازدواجم گرفتم . به نظرشخصی من وقتی بعد ازدواج وسایلی رو که میخای میخری شیرینتره تا از همون اول بخرن .