2777
2789
عنوان

ماینوکسیدیل

353 بازدید | 8 پست

به خاطر تنبلی تخمدان موهام ریخته و۴ماهه دیگه عروسیمه از امروز شروع کردم فوم ماینوکسیدیل ۵ درصد میزنم صبحا. راستی حدود دوساله اسپیرونولاکتون و سیپرترون کامپاند هم میخورم به تجویز دکتر که باعث شده ۴۰درصد موهام برگرده 

همش با پودر تاپیک موهامو پر میکنم 

ولی دوس ندارم روز عروسیم ارایشگر همش از موهام ایراد بگیره دلم میخواد تا اونوقت پر بشه 

بنظرتون ماینوکسیدیل تا اونوقت کف سرمو مقداری پر میکنه؟

و اینکه هر روز باید حمام رفت ؟ اخه موهام بلنده سخته هر روز بشورم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظرم تحت نظر متخصص غدد و پوست مو و زنان باش ببین چی تجویز میکنن منظورم داروی موضعی هست

شازده کوچولو پرسید دوست داشتن بهتره یا دوست داشته شدن؟روباه جواب داد کدوم یکی برای پرنده مهمتره بال راست یا چپ؟
به نظرم تحت نظر متخصص غدد و پوست مو و زنان باش ببین چی تجویز میکنن 

خیلی تحقیق کردم تنها راه درمانم ماینوکسیدیل به اضافه ی اون قرصاس ولی سوالم اینه تا ۴ماه ماینو اثرشو نشون میده؟

خیلی تحقیق کردم تنها راه درمانم ماینوکسیدیل به اضافه ی اون قرصاس ولی سوالم اینه تا ۴ماه ماینو اثرشو ...

عزیزم خب ماینو درصد مختلف داره ایرانی و خارجی داره بعضی دکترا ماینو دست ساز تجویز میکنن باز هر جور خودت صلاح میدونی

شازده کوچولو پرسید دوست داشتن بهتره یا دوست داشته شدن؟روباه جواب داد کدوم یکی برای پرنده مهمتره بال راست یا چپ؟