2777
2789
عنوان

همسایه بی ادب

1352 بازدید | 33 پست

بچه هامون هم سن هستند باهم سلام علیک داریم تو آپارتمان ده ساله همسایه هستیم هم اون جهیزیه شو آورد تو این خونه هم من 

بارها اومده دم خونه که لباست از کجا گرفتی یا در مورد تحصیل بچه ها باهم حرف زدیم 

سال پیش بچه هامون داشتند بازی میکردند گفت میخوام برای پسرم تولد بگیرم و ایده گرفت و اینا بعد یه جوری صحبت کرد که انگاری منم دعوتم منم که ساده گفتم چه خوب من اینقدر تولد دوست دارم بگم مستقیم نگفت تو بیا گفت تمام دوستان پسرم با مامانشون هستند بعد دیدم هی خانم ها خوشتیپ کردن صدای جیغ و دست تولد گرفت منو نگفت خیلی ناراحت شدم بعد الان دوباره روضه داره صدای قرآن میاد از تعداد کفش ها مشخصه خیلی خانم اومدن اینقدر حرصم از بی ادبیش میگیره که نگو

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خیلی ریز و رفت و امد و همه چیو کم کن 

فقط سلام خدافس 

آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم  بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️

نباید از همسایه توقع داشت

فقط در حد علیکمسلام😀

در این دنیا برای کفری کردن آدم های رذلی که می خواهند همه چیز را از آنچه هست برایت سخت تر کنند، راهی بهتر از این نیست که وانمود کنی از هیچ چیز دلخور نیستی‼️

عزیزم  شاید دوستندارن همسایه ها خونشون بیان دلیل نداره ناراحت بشین البته ایشون بیشعوریشون نشون دادن 

خانمها خوشگل مشهدی ♥️♥️ موهاتو به من بسپار چون بلدم زیبا ببافم. بافت کف سری .بافت هلندی باموی اضافه. بافت آفریقایی .بافت کوئین.  بافت دندون موشی.  بافت استیشن ،🤩

😐

چه آدمیه 

ولش کن 

برای منم اتفاق افتاد با یه همسایه مون مثل خواهر برادر بودن مامانم اینا ما هم با بچه هاش کلی صمیمی بودیم تولد گرفت همه رو دعوت کرد کل محله رو حتی اونایی که باهاش دوست نبودن ما رو دعوت نکرد حتی بچه هاش از کنارمون رد شدن یه تعارف نزدن 

بعدش صدای دست و جیغ و شادی میومد اینقدر ناراحت شدم ۱۰ سالم بود داداشم ۹ 

عزیزم  شاید دوستندارن همسایه ها خونشون بیان دلیل نداره ناراحت بشین البته ایشون بیشعوریشون نشون ...

نه گول میزنه من یه بار رفتم دم آپارتمان یه سوال داشتم دستمو گرفت برد خونه چایی و اینا گفتم چه خانم خوش برخورد و خوبیه کلی حرف زد 

شاید شما حس کردید صمیمی هستید و ایشون فقط در حد همون سلام با شما راحت هست. اونروزم فقط حرفش پیش اومده و از شما نظر خواسته.

روضه اش هم شاید خانوادگی بوده.

در کل نظر قطعی نمیشه داد.

فقط شما از این به بعد فقط در حد سلام کوچولو باهاش ارتباط بگیر. بزار بفهمه فقط همسایه دور و در حد سلام هستید.