2777
2789
عنوان

نامزدم

310 بازدید | 11 پست

بچها شوهرم 

میخواد رفتارهای بابام رو تکرار کنه  

بابام مرد سالاره شوهرم اول اینجوری نبود یعنی خودم بهش گفته بودم من به شدت مخالفم  

حالا میخواد کارای بابام رو تکرار کنه  چیکار کنم من

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای وای وای وای بدتر از این نمیشه

منم بابام یه سری ویژگی هایی داره که متنفرررررم ازش

یکی از فوبیاهام اینه که نکنه اونی که در آینده میاد تو زندگیم اخلاق های بابامو داشته باشه 😭

یا اینکه نداشته باشه بعد بابامو ببینه مث اون بشه

گر کسی وصف او ز من پرسد      عاشق از بی نشان چه گوید باز            عاشقان کشتگان معشوق اند             بر نیاید ز کشتگان هیچ آواز 

اولین جلسه که رفتیم مشاوره قبل ازدواج با همسرم مشاور ازمون پرسید بدترین اخلاق پدر مادرتون چیه...وقتی‌جواب دادیم گفت اگه بخواید رو اون اخلاقای اونا تمرکز کنید بدونید که در اینده همسرتون همه اونارو خواهد داشت

خدا وسط غمات یه گل میکاره مطمئن باش♥
وای وای وای وای بدتر از این نمیشه منم بابام یه سری ویژگی هایی داره که متنفرررررم ازش یکی از فوبیاه ...

واای من خیلی تلاش میکنم اونجوری نشه  اما شوهرم تو شوخی میگه باید مث بابات رفتار کنم

واای من خیلی تلاش میکنم اونجوری نشه  اما شوهرم تو شوخی میگه باید مث بابات ر ...

وای چه بد 

منم همیشه ترسم از اینه که اونم مث بابام بشه و بعد که اعتراض کردم بگه بابات اینجوریه دیگه منم مث باباتم

گر کسی وصف او ز من پرسد      عاشق از بی نشان چه گوید باز            عاشقان کشتگان معشوق اند             بر نیاید ز کشتگان هیچ آواز