2777
2789
عنوان

شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 703 بازدید | 40 پست
نه دیگه رد دادم واقعا چرا باید براشون انقد مهم باشه تبریک بگن آخه استاد و دوست خودشون تو جریانن الان ...

چه میدونم والا شوهر من انقد دق دقه کاری‌داره که یه وقتایی تاریخ  تو فاکتور مغازه میبینه  هنگ میکنه 

من خودم یاداوری‌میکنم مثلا فاان روز تولد فلانیه  یا فلان روز روز مادره دیکه روز دانشجو و روز روانپزشک و ..... اینارو خودمم یادم نمیمونه  چه برسه به مردا که اهمیتی نداره براشون 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه میدونم والا شوهر من انقد دق دقه کاری‌داره که یه وقتایی تاریخ  تو فاکتور مغازه میبینه  ه ...

من حتی تولد خودمم یادآوری می کنم 

چون عقایدت باهام فرق داره دلیل نمیشه باهات جنگ کنم پس بیا با احترام تبادل نظر کنیم   

عزیزم چرا اینچزا برات مهمه یکی مثل من تازه فهمیدم روز دانشجویه 

لابد نمیدونه یادش رفته 

فکر نکنم اونقدر هم مهم باشه که بخوای ناراحتی بین خودت و شوهرت درست کنی 

مناسب های مهم تری هست مثل تولد و سالگرد ازدواج 

ولی اینو نمیگم مهم نیست ولی چون یچیز کلی هست شاید نمیدونسته مردا مثل خودمون به جزییات توجهی ندارن

بهش پیام بده اینو بوووگوووو::

صفایی ندارد ارسطو شدن

خوشا پر کشیدن پرستو شدن

تو که پر نداری پرستو شوی

بنشین درس بخون تا ارسطو شوی!!!!! 

از طرف پرستو بخاطر روز دانشجو

به همسر ارسطوی بی ذوق       

شما رو به خدا و قرآآآآآآآآآآآآن قسم بی جهت تعلیق نکنید!!!!!!!! به معنای وااااااااقعی انسان باشیم نه به ظاهر !! نزاریم بگیم انسان بودنمون ارزوست؟؟؟؟؟؟

عزیزم انقدر شرایط زندگی سخته ک اگه احیانا همسرت سالگزد ازدواج و تولد هم یادش رفت تو باید درکش کنی

مردا خ از نظر مالی تحت فشارن هرچقدر عم اوضاع مالی خوب باشه دونا نگرانن و نمیخوان جیزی کم بزارن پس دلخوری الکی برای خودت ب وجود نیار

بهتره تو زندگی زناشویی همدیگر درک کنید 

فقط 31 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یک جمع نکوشیده رسیدند به مقصد                       یک قوم دویدند و به مقصد نرسیدند
واقعا بعضی تاپیکارو که نگاه میکنم ب عمق فاجعه ی زندگی خودم پی میبرم🤣🤣🤣🤣

آره منم شکر میکنم 🤣🤣🤣🤣

من میخام با تنبلی به جایی برسم💪🥲تلاش و کوشش ک همه بلدن🍂☹