2777
2789
عنوان

توروخدابیابن

67 بازدید | 10 پست

سلام دوستان من سیکل ام۳۳روزه اس این ماه۷روز عفب انداختم

بی بی چک زدم مثبت بود ولی بعد چند روز پریود شدم پریودمم مثه همیشه نبود یکم سبک تربودسه روزه تموم شد (تو پریودی یه بی بی  دیگه زدم اونم مثبت شد)روز چهارم اصلا یه ذره ام خونریزی نداشتم امروز ک ۱۵دقیقه پیاده روی کردم اومدم خونه بعدنیم ساعت کم درد گرفتم بعدم خونریزی کردم

بنظرتون من باردارم یا بارداری خارج از رحم دارم؟

اینم بگم که همش سمت چپم تیرمیکشه دیشب حتی دردش به پای چپمم رسیده بود

دیشب باز بی بی چک گذاشتم دوباره ولی منفی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چ چقدر سر به هوای تو چرا نرفتی آزمایش بدی 

اخه دوتااز بی بی چکام ک دیشب گذاشتم منفی شد منم فک کردم لابد خطابوده و‌پریود شدم و حامله ام نیسم

ولی امروز بازم خونریزی کردم و کمردرد گرفتم

نه چجوری ب این نتیجه رسیدی خارج رحمه عزیزم.اکه نگرانی برو ازمایش بده.ولی صبح بی بی بذار منفی بود چیز ...

اگر بی بی چکم باز منفی شد

واقعا دلیل این درد پهلو چپ چیه 

نکنه کسیت داشته باشم😕

اگر بی بی چکم باز منفی شد واقعا دلیل این درد پهلو چپ چیه  نکنه کسیت داشته باشم😕

خیلی درد داری؟منم باردارم اما دارم سقط میکنم از اول سمت راستم زیر شکمم درد میکرد کیست و اینا نبود خودش داره میفته شاید شمام اینجوری بودی.چون دکتر گفت بچم یمت راستمه به همون خاطر راستم درد داره.برای اطمینان برو دکتر سونو بده

خیلی درد داری؟منم باردارم اما دارم سقط میکنم از اول سمت راستم زیر شکمم درد میکرد کیست و اینا نبود خو ...

اخی عزیزم🥺

نه دردم خیلی زیاد نیس ولی قشنگ حس میکنم پای چپم تیرمیکشه پهلو چپم 

شنبه وقت سونوگرفتم بنظرتون اونجامعلوم میشه؟هرچی باشه؟

اخی عزیزم🥺 نه دردم خیلی زیاد نیس ولی قشنگ حس میکنم پای چپم تیرمیکشه پهلو چپم  شنبه وقت سونوگ ...

ان شاالله چیزی نیست بخاطر پریودیته نگران نباش.اره تو سونو نشون میده البته بارداری ممکنه چون تازست نشون نده به دکتر بگو اگه صلاح دید ازمایشم بده