شیدا۱شیدا مدیر استارتر عضویت: 1397/07/11 تعداد پست: 5302 عنوان بیبی چک 276 بازدید | 11 پست 1401/09/16 | 13:19 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سمندون_سایت_2 عضویت: 1400/04/17 تعداد پست: 11152 مباااارک گلم 😍😍😍😍لطفا برای ما اقدامیا هم دعا کن😍❤😘 ☘️🍃☘️🍃☘️ ☘️🍃اللّهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ ☘️🍃☘️🍃☘️🍃☘️🍃☘️🍃من ی روزی اینقد قوی میشم ک این استرس رو بتونم شکست بدم اینقد قوی میشم ک بتونم تو روی اونایی ک میخوان بشکننم وایستم من دختر بابامم همون مردی ک کسی جرعت نداره بهش بگه تو🙂 بابام الگوم زندگیمجوری خوب میشه همه دست به دهن بشن وسواس فکریم داره روز به روز بهتر میشه خدا آبرومو حفظ کرد،مامان شدم،خلاصه همه چی بر وفق مرادم پیش میره خدایا شکرت😍💖
mfawt عضویت: 1401/05/20 تعداد پست: 16974 چن وقت از موعود گذشت ؟ همون لحظه هاله انداخته ؟ صبح زدی ؟ احتمال ۹۰ درصد مثبتع مبارکه
zarigoliii عضویت: 1399/10/22 تعداد پست: 4314 چند روز از موعد پریودت گذشته؟ تو میدونی، من چیزی نگم بهتره...
شیدا۱شیدا مدیر استارتر عضویت: 1397/07/11 تعداد پست: 5302 چند روز از موعد پریودت گذشته؟ با ادرار اول صب پنج روز
خانوم_زد عضویت: 1401/11/28 تعداد پست: 1296 سلام حالتون خوبهمن پنج روزه لکه بینی دارم سبک و قهوه ای رنگ خیلی خوابم میاد ادرارم خیلی تیره ست و ببخشید ، واژنمم خیلی تغییر کرده شکلش ، ممکنه باردار باشم؟؟موعد پریودیم ۶ روز دیگه ست و یک روز قبل از تخمک گذاریم اقدام کردمباردارم بنظرتون؟!