2777
2789
عنوان

اپیلیدی

| مشاهده متن کامل بحث + 169 بازدید | 28 پست
با این بزن

این اسمش چیه ؟؟؟چه برندیه ؟؟؟بعد من دائمی نمیخام از اون استفاده کنم وقتایی که عجله ایه و حموم نمیتونم برم برای اونموقع میخام.

تاپیک مانکن های زیبا گروه طلایی💛💛💛.یه تثبیتی بااراده😍😍😍.وزن اولیه 98 وزن تثبیت 66 .قد 158

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ن گلم.. فقط اون روزو حموم نرو چون منافذ پوست بازه چیزی نمیشه بری ها ولی آب بریزه رو بدن یکم میسوزه😀

اهان ممنون عزیزم ...

.

تاپیک مانکن های زیبا گروه طلایی💛💛💛.یه تثبیتی بااراده😍😍😍.وزن اولیه 98 وزن تثبیت 66 .قد 158
نه ولی مو زیر پوستی در میاد :/

همیشگی نمیخام با اون اصلاح کنم موقع هایی که عجله ای میشه.

میدونم دارم  خودت میدونی بخری یا نه  من جات باشم میرم لیزر

لیزر دکتر زنان بهم گفت اول حامله شو بعدا برو ...

ببین برا بدن فقط نوره استفاده کن راحت

الان استفادم همون نوره اس.

همیشگی نمیخام با اون اصلاح کنم موقع هایی که عجله ای میشه.

نه خوبه کارتو راه میندازه

برای من که اینجوری بود💜

میشه برام یه دونه صلوات بفرستی !؟ان شا الله حاجت روایی خودت 🌱
اوه نگو خیلی درد داره من یهر برا عروسی گفتم زیر بغلمو بزنم یعنی مردم و زنده شده بعد دو ساعت تونستم ...

باشه ممنون گلم ❤❤

نه خوبه کارتو راه میندازه برای من که اینجوری بود💜

😘😘 ممنون عزیزم 

اول حامله شو بعد زایمان کن بعد شیر بده بعد از شیر بگیر بعد بیار در اصل این درسته😁

😅😅😅اره گفت قبل حاملگی نکن ...