2777
2789
عنوان

بد از یه سالگی

110 بازدید | 20 پست

سلام دوستان دختر من یه سالو یک ماهشه الان چند روزه مریضه لب به هیچ غذایی نمیزنه هرچی میارم براش سرشو تکون میده گریه میکنه اصلا امتحان نمیکنه ببینه چیه ابمیوه هیچی داروهاشم با زور دستاشو میگیریم میریزیم تو دهنش هی عوق میزنه فقط فقط شیر خودمو میخوره خسته شدم خیلی نگرانم وزنش کم شه ضعیف شه  چیکار کنم😔

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

بچه مریض میشه همینه پسر منم خوش غذاعه قطره هاشو با لذت میخوره اما مریض که میشه هیچی نمیخوره بزورم بدم بالا میاره

بخاطر اسمم منو ریپلای نکن من اصلا جاری ندارم...هر اسمی زدم برای کاربریم قبول نکرد از 

دختر منم موقع دندون در آوردن، سرماخوردگی، تب بعد از واکسن اینجور میشد حالش خوب شه بهتر میشه، ولی بعد از خوب شدنش دیگه شیر شبشو اگه قطع نکردی قطع کن روزا هم کمتر بخوره بهتره

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

زورش نکن عزیزم مريض که میشن همینه صبر کن خودش میخوره

خیلی ناراحتم قبل دندون دراوردن عاشق غذا بود الان اصلا نگاه نمیکنه نه شیر پاستوریزه نه پوره هیچی لب نمیزنه

بچه مریض میشه همینه پسر منم خوش غذاعه قطره هاشو با لذت میخوره اما مریض که میشه هیچی نمیخوره بزورم بد ...

الان دختر من دارو که به هیچ عنوان هردفه دستو پاشو سف نگه میدارم میریزم ته حلقش هیچ رقمه نمیخوره همش هی میخاد بالا بیاره خیلی بد غلغه

دختر منم موقع دندون در آوردن، سرماخوردگی، تب بعد از واکسن اینجور میشد حالش خوب شه بهت ...

اخ اخ این شیر شب دیونه کرده منو مگه ول میکنه تا خود صب فقط شیر میخوره نمیدم جیغ میزنه گریه سعی کردم چند بتر تو شیشه اب بدم بجاش یا شیر پاستوریزه قبول نکرد

عزیزم نگران نباش فعلا همون شیرتو بدش و داروهاشم تا میتونی با گول و کلک بهش بده تا مریضیش خوب شه 

پسر من ۲۳ ماهشه ماشالله غذاش عالیه طول روز ده بارم میوه و غذا و خوراکی بهش بدم میخوره 

ولی دوهفته پیش انفولانزا گرفت اونقدر بیحال و بی رمق بود اصلا اشتها نداشت نمیخورد یا میخورد خیلی کم 

از شیرم که گرفته بودمش 

داروهاشم حتی دوس نداشت بخوره من دیگه همون داروهاشو بهش میدادم مثلا شربتشو میریختم تو یه فنجان کوچولو بعد میگفتم بیا بخور وقتی سرشو میگردوند میگفت نهه 

میگفتم خب بیا پسرم خودت بگیر تو دستت خودت بخور دیگه میومد خودش فنجونو میگرفت میخورد 

غذاشم خیلی کم شده بود نگرانش بودم 

ولی خب دیگه چه میشه کرد دوره درمانش گذشت و خداروشکر خوب شد دوباره اشتهاش باز شد و ماشالله میخوره 

دست و پا گر بشکند با نسخه درمان میشود/ چشم گریان هم دمی با بوسه خندان میشود/ ای خدا هرگز نبینم بشکند قلب کسی/ دل شکسته باطنش از ریشه ویران میشود....دِل مَرَنجان که زِ هَر دل بخدا راهی هست ....چه زیبا گفته مولانا : تا نباشد امر حق برگی نیفتد از درخت 
اخ اخ این شیر شب دیونه کرده منو مگه ول میکنه تا خود صب فقط شیر میخوره نمیدم جیغ میزنه گریه سعی کردم ...

گلم از یه سنی به بعد هم واسه دندوناش بده هم رو تغذیه ش تاثیر میذاره و رشدشو کم میکنه، جدای از اذیت شدن خودت واسه خودشم بهتره قطع کنی، یه مدت اذیت میکنه ولی بعدش عادت میکنه فقط باید صبر داشته باشی بعدا سخت میشه واست 

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!