2777
2789
رضاعطاران همه کاراش خوب بودن صداسیما باش همکاری نکرد اونم دیگه سریال نساخت همش واسش حاشیه درست میکرد ...

اره ترشوو شیرینم به کارگردانی اون بود اونم خوب بود فیلماش بیشتر سطح زندگی متوسط بود ولی الان همشون مایه دار

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره ترشوو شیرینم به کارگردانی اون بود اونم خوب بود فیلماش بیشتر سطح زندگی متوسط بود ولی الان همشون م ...

اره درد مردمو میفهمه وقشنگ با زندگی مردم آشناست

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

فیلمای اون موقع خیلی بهتر بود

زندگیا واقعی تر بود

الان همه فیلما شده پولدارایی که خونه چند هزار متری زندگی میکنن زندگی غیر واقعی دارن   

از زندگی نود درصد مردم خیلی دوره

اثبات شی نفی ماعدا نمی کند 😬                                             هیچ وقت فلسفه باکلاسی یه شغل، اخلاق و شخصیت فلان ماه/شهر/اسم، بز بز کنید بزارم، شغلمو نمیگم شناسایی میشم، سن فقط یه عدده و... رو نفهمیدم 😐💔                                                                         تا وقتی چیزی اسیبی بهمون نمیرسونه حق دخالت نداریم 😉        با اوردن کلمه بعضی... خیلی اوقات از توهین به خیلیا جلوگیری میشه 🙂      

متهم گریخت ترش شیرین خانه‌به‌دوش همه اینا سریال هایی اند که هزار بار بزار من میبینم 

یانگوم همینطور 😁

گفتم فراموشم مکن گفتی تو در یادی مگر؟! /تیکر بدنیا آمدن خواهرزادم
اناهیتاهمتی هم خیلی خوب بود بازیش

دقیقا خیلی دوسش دارم ❤کاش رضا عطاران با بازیگری خودش و  بازیگرای سریال خانه به دوش جمع کنه باز یه سریال باحالی مثه همین بسازه بنظرم اگه این بازیگرا حمید لولایی و رضا عطاران و اناهیتاهمتی علی صادقی و مریم امیر جلالی  باشن کنار هم عالی میشن البته باید فیلمنامه قوی باشه ک به اندازه ساخت این سریال قشنگ باشه سریالای  دهه ۷۰ و ۸۰ خیلی خوب بودن  از ۹۰ به بعد سریال  خوب ساخته نشد که اندازه اینا واسمون خاطره انگیز باشه