2789
عنوان

قرعه کشی

126 بازدید | 12 پست

سلام خانوما ما برا قرعه کشی خودرو های فرسوده ثبت نام کردیم الان ده روزم بیشتر همش نوشته در حال بررسی یعنی چی؟

یعنی برنده نشدیم آخه از چند نفر شنیدم اگه برنده نشی می‌نويسن برنده نشدید کسی هست که اسمش در اومده باش 

اللهم عجل لولیک الفرج 

لابد هنوز جوابش نیومده،چون واسه مادرها هم نیومده و همش میزنه در حال بررسی.

من که عادی بودم جوابش اومده زده متاسفانه برنده نشدی

منم آرزو دارم. ای خدا میشه زودی به آرزوم برسم؟با تشکر❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعدم این طرح فرسوده اصلا به صرفه نیست میگن ماشین خودتون اگه بالای شصت هفتاد میلیون ارزش داره این طرح ...

والا ما یه پراید مدل ۸۰ داریم شوهرم میگه اگه ماشین در بیاد صد تومن با بازار فرقش حتی اگه ماشینمونمونم مفت بردارن پنجاه تومن سود می‌کنیم الان خیلی نیاز داریم

اللهم عجل لولیک الفرج 
والا ما یه پراید مدل ۸۰ داریم شوهرم میگه اگه ماشین در بیاد صد تومن با بازار فرقش حتی اگه ماشینمونمون ...

خب یعنی ماشین خودتونو مفتی برمیدارن بعدم باید پول اون ماشینی که برنده میشید رو کامل بدید ....

اگه باز به نظرتون به نفعتونه انشالله که دربیاد اسمتون

خب یعنی ماشین خودتونو مفتی برمیدارن بعدم باید پول اون ماشینی که برنده میشید رو کامل بدید .... اگه ب ...

نمیدونم ولی میگن یه ده بیست تومن ماشینمون و برمیدارن

اللهم عجل لولیک الفرج