2777
2789
اها ببین عزیزم میخوام بدونم شما چه طاهر چه رفتار.  کاری کرده بودی که نشون بدی مایلی یا اگه ...

نه خودش خیلی واضح گفت 

دوست داری باهام کار کنی باید باهام باشی 

البته اگر دوست داری که منم گفتم نه 

تازه من متاهلم عزیزم 

به زن متاهل پیشنهاد دادن این قدر بعضیا بی اخلاقن 

دُغدویه به معنای دختر و دوشیزه و نام مادر زرتشت است!

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واقعا ؟خب من فک میکردم سینما اینطوری باشه تو تلویزیون اینجور چیزا نباشه 

همه جا هست 

باز سینما صداش درمیاد 

اما شرکتای خصوصی بدتره و کسی چیزی نمیگه 

نه خودش خیلی واضح گفت  دوست داری باهام کار کنی باید باهام باشی  البته اگر دوست داری که م ...

افرین

بقیه نظرامو بخون

تو میتونستی قبول کنی و پیشرفت کنی

ولی بعد ها بیای بگی تجاوز بوده درسته به نظرت؟؟؟؟ 

والا همه گیره منو همسرم سر قضیه ای میرفتیم مشاور که بهبود بدیم روابطمون رو ( مشاور هم همسرم پیدا کر ...

اره زیاده 

کلا خیلیا این چیزارو اصلا کار بد و عار نمی دونن 

چون دورو برشون پره 

خیلی خوبه منم همینو پرسیدم پس فقط تو سینما و تلویزیون نیست و به نطر من تجاوز واقعی فرق داره با اون ...

شک نکن 

تو همه شغل ها هست منتها چون سینما غول بزرگی هس و همه آرزوشونو وارد این صنعت بشن به راحتی مورد سواستفاده قرار میگیرن و ولی باز شغل های دیگه یه محدودینتی داره

تو سینما انگار اول باید این برگه دستت بیاد و وارد شی

برادرشوهرم کارگردانه و میگه به شدت فساد گرفته و دختران پرشور و هیبجان خیلی کارها میکنن برای رسیدن به اینجا( باز برنخوره به کسی ... البته که با شرافت هم وجود داره)

افرین بقیه نظرامو بخون تو میتونستی قبول کنی و پیشرفت کنی ولی بعد ها بیای بگی تجاوز بوده درسته به ...

ببین خب همینشم بده دیگه 

حتما باید راه کج بری که موفق بشی 

و خب یه عده بهشون واقعا تجاوز شده و با میل خودشون نرفتن 

و البته خوب کاری می کنن تا درس عبرت برای بقیه بشه و نیان به همه پیشنهاد بدن 

شک نکن  تو همه شغل ها هست منتها چون سینما غول بزرگی هس و همه آرزوشونو وارد این صنعت بشن به راح ...

میبینی خودتم میگی با شرافت

به نظرتون کسی که خودش مایل باشه میتونه اسم تجاوز بذاره

ببه نظر من اینجوری کلمه تجاوز بی ارزش میشه

و متجاوز واقعی و کسی بهش تجاوز شده تشخیص داده نمیشه

ببین خب همینشم بده دیگه  حتما باید راه کج بری که موفق بشی  و خب یه عده بهشون واقعا تجاوز ...

میدونم بده عزیزم

این که راه راست نمیتونی به هدفی که دوست داری برسی

ولی دلمم نمیخواد معنی کلمه سوتعبیر بشه برای بقیه

زیاده  من خودمم از طرف تهیه کننده پیشنهاد داشتم  خیلی بده حتما باید باهاشون بخوابی که بت ...

ینی تموم این بازیگرا یع دور با این تهیه کننده ها خوابیدن؟ 

حامی حقوق حیوانات🐣🐰🐶با حیوانات مهربون تر باشیم زندگی بدون اونا خیلی زشته اونا هم مثل ما حق زندگی و طبیعت دارن زندگی رو ازشون دریغ نکنیم♥️خدایا خودت مرحم دل های شکستمون باش:)🦋گاهی خرد شدن استخوان‌های خودم را زیر بار همه زندگی‌های نکرده‌ام، حس میکنم.!🌚
میبینی خودتم میگی با شرافت به نظرتون کسی که خودش مایل باشه میتونه اسم تجاوز بذاره ببه نظر من اینجو ...

در مورد بازیگرایی مثل ریاحی شک ندارم برای معروفیت و محکم شدن اجازه تجاوز داد وگرنه نمیومد بعد 20 و خورده ای سال وقتی دیگه پیر و به درد نخورد و آرداشو الک کرد و کنار رفت تازه با پروییی تمام اومده میگه بهم تجاوز شد

خوب تو اگه تجاوز زوری بود همون زمان کنار میگرفتی از سینما