2777
2789

دوستان از وقتی قرص رو قطع کردم علایم پریودی هم قطع شده 

دکتر این قرص رو برای پریود شدن بهم داده ده تا خوردم بعد قطع کردم تا میخوردم دل درد و کمر درد شدید داشتم حالا ک قطع کردم کامل علایم رفته 

کسی تاحالا اینجوری شده؟!

لطفا برای حاجت دلم یه صلوات بفرست ممنون🙏مادر دختر ناز که هرروز برای منتظرایی که بچه میخوان دعا میکنم و صلوات میفرستم الهی دامن همشون بزودی سبز بشه🥹عاشق تاپیکهای بارداری ام😍🥹

تا ۵ روز پریود میشی

به کاکتوس که زیاد آب بدی، خراب می‌شه؛ حکایت محبت کردن به یه‌سری از آدمای زندگیمونه :)                                این که عوض شدی ترس منه شدی بازی دست همه ..میزاری میری بی من .توکه میدونی سخته غمت .از تو دیگه چی سهم منه؟
تا ۵ روز پریود میشی

ممنون ک ج دادی خدا کنه زودتر بشم 

لطفا برای حاجت دلم یه صلوات بفرست ممنون🙏مادر دختر ناز که هرروز برای منتظرایی که بچه میخوان دعا میکنم و صلوات میفرستم الهی دامن همشون بزودی سبز بشه🥹عاشق تاپیکهای بارداری ام😍🥹

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بعد از قطع قرص دوفاستون چند روز تا یک هفته زمان میبره تا عادت شروع بشه 

اینکه علایم قطع شد ترسیدم گفتم نکنه باردار باشه اقدام نکردم ولی یهو علایم قطع شد

اینکه علایم قطع شد ترسیدم گفتم نکنه باردار باشه اقدام نکردم ولی یهو علایم قطع شد

واقعیتش راجبه بارداری نمیدونم اونو دکتر باید بگن بهتون ولی من خودم بعد یه انتقال جنین که داشتم باید هر روز کلی دوفاستون میخوردم بعدش آزمایش که دادم دیدم انتقال منفی شده دکتر گفت دوفاستون و اینا رو کلا قطع کن تا عادت شی ولی ۸ روز طول کشید تا عادت بشم همسرم هم طفلی همش میگفت خب شاید بارداری که عادت نمیشه شاید انتقال مثبت شده ولی دکترم اصرار داشت که بعد قطع دوفاستون طول میکشه تا عادت بشی و اصلا ربطی به بارداری نداره ولی شما بپرس لطفا یا کیت بارداری بگیر امتحان کن