2777
2789
عنوان

به یاد پارسال🌱💙🙃

161 بازدید | 23 پست

امروز ۱۶آذر

دیروز پیامک اومد که یک ساله تو نی نی سایت عضوم یادمه روزی که عضو شدم امتحان شیمی داشتم از اونجایی که امتحانو باب دلم ندادم بعد اینکه از جلسه امتحان برگشتم رفتم هات داگو چکوچلسمه خریدم و با فیلم یه جشن تکنفره گرفتم.....امروزم به یاد پارسال رفتم خرید و میخام فیلم ببینم و چیپسوپفک بخورم جا همتون خالی خیلی انرژیم زیادهه و این انرژی مثبتههه..☺🧿🔮

توواین یکسال خیلییی اتفاقا افتاد ادمایی بودن پارسال که دیگه نیستن ادماییو میشناختم ک فقط درحد سلام و خدافظ باهم صحبت داشتیم ولی امسال دلیل حال خوبمن واقعا آدم از فردایه خودش خبر نمیتونه داشته باشه

انرژی مثبت بفرستید حالمون بهتر شه👐💖

بماند به یادگار ۱۶آذر۱۴۰۱

ب امید اینکه یکسال دیگه از تصمیماته امروزمون پشیمون نشیم و حال دلمون بهتر باشه🙂🤲

سوختم در آتش عشق🦋تیکرم مربوط ب خاموش شدنمه..:)

موفق باشی گل

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ان شاالله سال دیگه همین موقع تاپیک بزنی بزرگترین آرزوی حال حاضرم براورده شده❤

شماهم همینطور انشالله سال دیگه پاییزمون قشنگ و دلچسب باشه🥰

سوختم در آتش عشق🦋تیکرم مربوط ب خاموش شدنمه..:)

سلام دلبری خوبی عشق تو چرا تگ نمیشی؟

سلام عزیزم نه والا افتضاحم🥲

بعد ترکیدنم این طور شده به نی نی یار گفتم درست کنن

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

شما نیز مهربون😘

❤😍