2777
2789
عنوان

چرخش مچ پا 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 3870 بازدید | 21 پست
یه ارتوپد دیگه نوبت گرفتیم بینیم اون چی میگه، توکل به خدا. ان شاءالله خوب بشه عمل نخواد بچم

عزیزم   چیشد بچتون بهتره؟

چیکارا کردی ؟ دکتر چی گفت ؟

من از دیشب انقدر گریه  کردم نایی نمونده برام...

دختر منم ۳سال و نیمشه پاهاش  صافه و کامل الان که راه میره با دمپایی نگاه میکنم کامل مشهوده ...

ناراحتم  حس میکنم بیشتر میشه 

عزیزم   چیشد بچتون بهتره؟ چیکارا کردی ؟ دکتر چی گفت ؟ من از دیشب انقدر گریه  کردم نایی ن ...

منم خیلیییی نگران بچم هستم.  دکتر گفت نرمی مفاصل داره که انشاءالله تا شش هفت سالگی خوب میشه.  

یا رب یا رب یا رب     خدای خوبم خدای مهربونم خیلی ازت حاجت میخوام خیلی خواسته دارم. خدایا حاجت همه رو بده حاجت منم بده....یا رب یا رب یا رب

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم خیلیییی نگران بچم هستم.  دکتر گفت نرمی مفاصل داره که انشاءالله تا شش هفت سالگی خوب میشه.&nb ...

ان شاالله  که خوب میشه عزیزم...

منم احتمالا هفته ی بعد دخورمو ببرم دکتر ارتوپد ببینه ...

هنوز جلوی شوهرم چیزی نگفتم  از این فکرایی که توی سرم هست، چون خیلی از  دکتر و ....بدش میاد 

میگه تو حساسی 

اما خب وقتی پاهای بچه های دیگه اونجوری نیست وقتی میبینم چجوری ساکت باشم اخه😞😞😞

منم خیلیییی نگران بچم هستم.  دکتر گفت نرمی مفاصل داره که انشاءالله تا شش هفت سالگی خوب میشه.&nb ...

میگم تمرینایی که به بچتون داده انجام میدی ؟

نگفتن چجور کفشی باید بپوشونید؟

خدا رو شکر که خوب شدی. یعنی دخترمو ببرم پیش همونا؟!  خدا کنه عمل نخواد بچه کوچیک گنااااا ...

سلام عزیزم میخاستم بپرسم پای دخترتون خوب شدیانه؟من دخترم رفته تودوسال یک سالونیمه بود بردمش ارتوپدکودکان گفت درست میشه فقط مجبورش کن ۴زانوبشینه الان یکم بهترشده ولی نه کامل ممنون میشم جوابموبدی