2777
2789
عنوان

چرخش مچ پا 😔

3870 بازدید | 21 پست

دکتر گفت مچ پا دخترت چرخش داره. دخترم سه سال و نیم. گفت خانوم چرا انقدر دیر اومدی. چرا آخه من گیج انقدر دیر متوجه شدم. ای خدااااااا. 

دکتر تمرین ورزشی داد گفت باید تمرین ها رو داااائم انجام بدی. اگه درست انجام بدی تا شش سالگی ممکنه خوب بشه. اگه خوب نشه باید جراحی بشه. خدایا خدایا خدایا کمک کن پا بچم خوب بشه احتیاج به جراحی نداشته باشه. دارم میمیرم از استرس. 

کسی هست تجربه چنین چیزی داشته باشه؟؟؟؟؟؟

یا رب یا رب یا رب     خدای خوبم خدای مهربونم خیلی ازت حاجت میخوام خیلی خواسته دارم. خدایا حاجت همه رو بده حاجت منم بده....یا رب یا رب یا رب

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رفتیم دکتر گفت کشکک زانو باید عمل و تعویض بشه  بعد رفتیم پیش اینایی که جا میندازن در رفتگی رو& ...

خدا رو شکر که خوب شدی.

یعنی دخترمو ببرم پیش همونا؟!  خدا کنه عمل نخواد بچه کوچیک گناااااه داره

یا رب یا رب یا رب     خدای خوبم خدای مهربونم خیلی ازت حاجت میخوام خیلی خواسته دارم. خدایا حاجت همه رو بده حاجت منم بده....یا رب یا رب یا رب
یعنی موقع راه رفتن پاشو بد میذاره؟ رو به بیرون؟

چند وقته احساس میکردم مچ پاش یه جوریه، رفتیم متخصص اطفال گفت کف پاش صافه برید ارتوپد. رفتیم ارتوپد گفت کف پاش صافه ولی تو راه رفتنش تاثیری نداره، دوباره برای اطمینان بیشتر رفتیم یه ارتوپد دیگن این یکی گفت مچ پاش چرخش داره به خاطر همین باعث شده کف پاش صاف بشه. گفت خیلی دیر اومدین ولی بازم تمرین میدم انجام بدین. اگه تا شش سال خوب بشه خوبه. اگه نه باید جراحی کنیم😔😔😔

صافی کف پا داره؟

بله صافی کف پا، که دلیلش چرخش مچ پا هست. 

چه علائمی داشت

من فقط احساس کردم مچ پاش یه جوریه. راه رفتنش عادی مثل بقیه بچه هاست. ولی دکتر ارتوپد گفت راه رفتنش پاهاش به سمت بیرون

خدا رو شکر که خوب شدی. یعنی دخترمو ببرم پیش همونا؟!  خدا کنه عمل نخواد بچه کوچیک گنااااا ...

نه نبر. بچه است جیزیش بشه معلوم نشه تا بزرگ بشه میخوای چکار کنی

دکتر با اینهمه سال درس خوتدن رو قبول نداری؟؟؟؟

نه نبر. بچه است جیزیش بشه معلوم نشه تا بزرگ بشه میخوای چکار کنی دکتر با اینهمه سال درس خوتدن رو قبو ...

آخه یه ارتوپد گفت کف پاش صافه و مشکلی تو راه رفتنش ایجاد نمیکنه و ممکنه تا شش هفت سالگی خوب بشه کلا جوری صحبت کرد آروممون کرد. ولی دکتری که دیروز رفتیم  تو دلمو حسابی خالی کرد. 

بازم دلیل نمیشه ببری پیش ادم بی سواد و بدون علم،بچه رو بلایی سرش بیاره

یه ارتوپد دیگه نوبت گرفتیم بینیم اون چی میگه، توکل به خدا. ان شاءالله خوب بشه عمل نخواد بچم