2777
2789
عنوان

مردی که بی خبر نمیاد خونه

| مشاهده متن کامل بحث + 2482 بازدید | 55 پست
اینم همینه دقیقا از خرج نکردن و... هم همین  بعدا شوهرت درست شد؟ یا همچنان همون رواله؟

نه عزیزم من کوتاه اومدم چاره ای ندارم بخاطر دخترم الانم باز مریض شم دستمو نمیگیره پولم کم و بیش میده هیشکی عوض نمیشه🙃

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خوشنود باشی و ما رستگار
نه عزیزم من کوتاه اومدم چاره ای ندارم بخاطر دخترم الانم باز مریض شم دستمو نمیگیره پولم کم و بیش میده ...

راست میگی.

خوب میکنی که دنبال آرامشی. ان شاالله که خدا هر لحظه زندگیت رو پر از آرامش و نشاط کنه

در تجربه ی عشق تو نزدیکی ام آموخت!        هر قدر شوی دور، همانقدر عزیزی...!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

راست میگی. خوب میکنی که دنبال آرامشی. ان شاالله که خدا هر لحظه زندگیت رو پر از آرامش و نشاط کنه

مرسی عزیزم از دعای خیرت الهی که شمام خوشبخت و خوشحال باشی همیشه ❤

حالا این برعکسه، هر وقت مهربونتر شدم رفت سمت خیانت. هر وقت قهر بودم آروم بود

مثل شوهر عوضی منه چقدر قشنگ وقتی ناتوان بودم و دوسش داشتم بهم خیانت کرد با همکار زنش خدا ازش نگذره حامله بودم میدونست کاری از دستم برنمیاد و پول ندارم جایی برم خودش این بلاهارو سرم اورده بود چون که. میدونست عاجزم و هیچ کاری نمیتونم کنم بخاطر همین اذیتم میکرد😞😭

این از طرف من داشته باش. عشق دنیا رو کن.اگه بچه داری با بچت خوش باش. اصلا محل سگ بهش ندهفقط پول بگ ...

دقیقا آخه درآمد مخفی چطور با بچه کوچیک؟😢

آفرین. آفرین ببین دلم می خواد بشینم کنارت چند روز یبار باهات حرف بزنم. یعنی خدا میدونه من چند تا م ...

قربونت برم من عزیز دلم من گوش شنوام همیشه.بهتربن مشاور آدم خودشه.پول مشاوره بزار تو جیبت😂😂😂

ب فکر خودت و بچت باش.یادت باشه دنیا خیلی کوچیکه لحاظ خدا خیلی بزرگه نمی‌زارم کسی قصر در بره و هر کسی تو همین دنیا جواب کاری ک با رنو بوش می‌کنه رو میبینن.ب زندگیت برس و اونم بنداز کوشه ذهنت و زیاد بهش فکر نکن.خدادهست خودش جواب میده تو فقط کنار بکش ازش و خودت رو تامیین کن

مثل شوهر عوضی منه چقدر قشنگ وقتی ناتوان بودم و دوسش داشتم بهم خیانت کرد با همکار زنش خدا ازش نگذره ح ...

یعنی این جور مردها یه ذره رحم، یه جو انسانیت، تو وجودشون نیست؟؟؟

برا یه شهوت گذرا اینجور همه عمر زن و بچه شون رو تباه و داغون میکنند

قربونت برم من عزیز دلم من گوش شنوام همیشه.بهتربن مشاور آدم خودشه.پول مشاوره بزار تو جیبت😂😂😂 ب فک ...

ممنونم مهربون

خدا الهی هیچ وقت درمونده ات نکنه.

بچه های زیاد عاقبت بخیر خوووووووب بهت بده. زن فهمیده و قطعا مادر بسیار با شعوری هستی.

ممنونم مهربون خدا الهی هیچ وقت درمونده ات نکنه. بچه های زیاد عاقبت بخیر خوووووووب بهت بده. زن فهمی ...

سلام عزیزم 

ببین این خانم محترم کی هستند که شما که خودتون این قدررررررر منطقی و محترم و متشخص هستید و این قدر قابل احترامید در وصف ایشون اینگونه صحبت میکنید . 

شما خودتون بی نظیر هستید بانو 

سلام عزیزم  ببین این خانم محترم کی هستند که شما که خودتون این قدررررررر منطقی و محترم و متشخص ...

سلام به روی ماهت

عزیز دلم شما چققققدر مهربونی و به من لطف داری.

اینجوری میگید راجع به من، ذوق مرگ میشم هان😅

واقعا آخه نمی دونی من چقدر مشاوره رفتم یعنی همش میگفتند ملاحظه کن، جواب نده، صبر کن، به روی خودت نیار. هی بدتر و بدتر و بدتر شد. فقط یه مشاور بود که خدا خواست باهاش آشنا شدم، از صدقه سرش و راهنمایی های درستش هم ۳دانگ خونه تونستم از شوهرم بکنم، هم الان یه مقدار کنترل زندگیم رو دستم گرفتم.

دقیق حرفای ایشون رو گفت. گفت خودت شوهرت رو اینجور کردی. اون کار بد کرده عوض بدی خوبی گرفته، خب تشویق شده و بدتر شده و...

الهی شما هم هر لحظه زندگیت آرامش و محبت و اعتماد باشه مهربون