2777
2789
عنوان

مردی که بی خبر نمیاد خونه

| مشاهده متن کامل بحث + 2482 بازدید | 55 پست
محل نده بش انگار وجود نداره

بهترین روشو بهت گفت اسی مردا بفهمن کانون توجه نیستن دیگه کمتر کارای بی عقلی میکنن 

البته عادت نشه چون سردی میاره 

قد170وزن هدف۶۸کیلو وزن اولیه۸۴کیلو بعداز دوهفته فعلا۸۲کیلو من میتونم😎😎 قراره هرماه بعداز وزن کشی وزن جدیدم رو ثبت کنم  شمایی ک امضامو میبینی اگر نکته ای داری ب درد لاغری بخوره مرسی میشم برام بگی

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بهترین روشو بهت گفت اسی مردا بفهمن کانون توجه نیستن دیگه کمتر کارای بی عقلی میکنن  البته عادت ...

آخه این واقعا آدم مزخرفیه.

سابقه خیانت داره. هیچ جلب اعتمادی هم نمی کنه. توقع داره بهش اعتماد هم داشته باشم

در تجربه ی عشق تو نزدیکی ام آموخت!        هر قدر شوی دور، همانقدر عزیزی...!
شبا نیست آدم مشکوک میشه 🥺 کجا میرن😂؟🙁

اونم عمدا نمیاد که مشکوک شم، خبر مرگش

در تجربه ی عشق تو نزدیکی ام آموخت!        هر قدر شوی دور، همانقدر عزیزی...!

من همین یه ساعت پیش داشتم در مورد این موضوع با شوهرم حرف میزدم به نظرم مردی که پاش میلغزه نمیذاره زن سراز کارش دربیاره. حالا این لغزش یا خیانته یا اعتیادو..... شوهرم هم این حرفو کاملا قبول داشت

محلش نده. توام بی خبر برو درم قفل کن. من یبار اینکارو کردم حذصی شده بود

یه چیزی میگم شاید توام تجربه کرده باشی ؛ یه وقتا دلت میخواد که دور از سرصدا شی؛ دوس داری خون ماه و تو تاریکی شب بپاشی؛ دوس داری لهشون کنی آدما رو زیر چرخ ماشین...

واقعا چنین مردای بی مسئولیتی هم وجود دارن؟؟؟خدایا یا آدمشون کن یا از رو زمین محوشون کن الهی آمین.

اُفَوّضُ اَمری اِلی اللّه خدایا ممنونم که خوشحالم کردی اللهم صل علی محمد وآل محمد باافتخار مامان پرنسس و پرنس😍😍
من همین یه ساعت پیش داشتم در مورد این موضوع با شوهرم حرف میزدم به نظرم مردی که پاش میلغزه نمیذاره زن ...

بااین اوصاف ما چه گلی سرمون بگیریم یعنی شوهره خوب باشه شک کنیم .... بد باشه شک نکنیم ؟ گ و ه تو این زندگی که

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .

هیچی شب که ساعت 11 شد قشنگ خودتو ترسو و شوکه نشون بده زنگ بزن 110 چندتا هم همسایه خبر کن بگو ترسیدم شوهرم نمیاد خونه یا زنگ بزنید بیاد یا بهم نامه بدید فردا برم دادگاه اینارو به پلیسه بگو چند تا هم همسایه شاهد باشن بعدش دهنشو صاف کن مردی که خونه نیاد همون برش گردون خونه ننش طلاقش بده 

بااین اوصاف ما چه گلی سرمون بگیریم یعنی شوهره خوب باشه شک کنیم .... بد باشه شک نکنیم ؟ گ و ه تو این ...

نمیدونم چی بگم. اگه دوستش داری و یا بچه داری سعی کن سیاست یاد بگیری که تومشتت باشه. با لج و لج بازی فقط همه چیز خراب میشه