بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من همین یه ساعت پیش داشتم در مورد این موضوع با شوهرم حرف میزدم به نظرم مردی که پاش میلغزه نمیذاره زن سراز کارش دربیاره. حالا این لغزش یا خیانته یا اعتیادو..... شوهرم هم این حرفو کاملا قبول داشت
محلش نده. توام بی خبر برو درم قفل کن. من یبار اینکارو کردم حذصی شده بود
یه چیزی میگم شاید توام تجربه کرده باشی ؛ یه وقتا دلت میخواد که دور از سرصدا شی؛ دوس داری خون ماه و تو تاریکی شب بپاشی؛ دوس داری لهشون کنی آدما رو زیر چرخ ماشین...
من همین یه ساعت پیش داشتم در مورد این موضوع با شوهرم حرف میزدم به نظرم مردی که پاش میلغزه نمیذاره زن ...
بااین اوصاف ما چه گلی سرمون بگیریم یعنی شوهره خوب باشه شک کنیم .... بد باشه شک نکنیم ؟ گ و ه تو این زندگی که
یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش... شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .