2777
2789
عنوان

لطفا کمکم کنید

532 بازدید | 44 پست

من یکسال خونه پدر شوهرم زندگی کردم البته بماند چقد سختی زخم زبون زدن علتش هم معلوم نیست شوهرم خرج عروسیش رو خودش کشید و کلی بدهی بالا اورد با این حال زمستون بود شوهرم کارگر ولی چون که من تو خونه پدر شوهرم بودم هروز از شوهرم پول میخواستن برای خرجی خونه شوهرم میگفت ندارم باهاش قهر میکردن شوهرم مجبور شده از تواهرش قرض بگیره الان چند ماهه جدا شدیم با همون بدهی هاا که نتونستیم پاس کنیم خواهرشوهرمم هروز پولشو میخواد شوهرم میگه یه قرون خرج خودمون نکردیم همشو برای خونه پدرت خرج کردیم پدر شوهرمم پولشو نمیده میگه ندارم نمیدونم چیکار کنم باز خودمون خرج میکردیم یه چیزی هنوز من هفده میلیون از پول دوران مجردیم برای اونا خرج کردم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کاری هست که شده و شما باید پول خواهر شوهرت را پس بدید اگه میتونی یه کاری پیدا کن  تو یه وام خونگی جای مطمئن شرکت کن و قرضتون را بدید ان شاالله زندگیتون پر از برکت باشه

الهی و ربی من لی. غیرک... دلم میخواد بشینم یه گوشه بگم خدااااا من دیگه توان ادامه دادن ندارم جونم را بگیر ولی به خاطر بچه هام حتی نمیتونم آرزوی مرگ کنم ...به امید اینکه به زودی زود همه ی امضاها تبدیل بشه به این نوشته که خدایا شکرت که روزهای سختم تموم شد و منم روی خوشبختی و آرامش را دیدم ...التماس دعا...اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ...این صلوات به نیت حاجت روایی شما و من 

کلا دوازده تومن اخه چرا من بدم اونا با جدا شدنم مشکل داشتن خیلی حسودن فقط میخوان ما بیشتر تو قرض اینا بمونیم که یعنی بیاییم بگیم ‌کم اوردیم  حتی یه قرونم برای خودمون خرج نکردیم

پدر شوهرتون که نمیده مجبورید خودتون این پول بدهکاریتون رو جور کنید ،  حالا چقدر هست میتونید شما ...

من از وقتی که رفتم خونشون پدرم و شوهرم خرجمو کشیدم پول نداشتیم منو ببرن دکتر از پدرم میگرفتم والا دیگه خجالت داره من نرفتم خونه اونا پدرمو برای اونا خرج کنم 

خوب ؟ میخوای پولت و بگیری ازشون ؟ 

نه نمیخوام فقط درست نیست ما پولشونو بدیم وقتی جدا شدیم یه قرون به ما ندادن برای دوتا بچه های اولشون خیلی کمک کردن هرکدوم پنج سال بدون این که خرجی کنن خونه پایین پدر شوهرم زندگی کردن فقط ما بودیم با این همه قرض وام جدا شدیم 

پولو صدقه خودت کن،همینکه ازدستشون راحت شدی نذری هم بده،من ک ۸ساله باهاشونم گیر افتادم ،دعا کن منم را ...

انشالله که از دست قوم ظالمین راحت شی با این که جدا شدم هروز حرفای صدمن یه غازشون به گوشم میرسه ول کنم نیستن بخدا از دستشون فرار کریم منو شوهرم 

انشالله که از دست قوم ظالمین راحت شی با این که جدا شدم هروز حرفای صدمن یه غازشون به گوشم میرسه ول کن ...

حرف ک باد هواس،فقط دوری کن،از ادم بد باید دوری کرد،من مجبورم تو این گرونی کجابرم ،تهرانم من 

عوض این که مادر شوهرم بگه انشالله جدا شدین موفق باشین میگه اره اینا جدا بشن حتما به جایی میرسن فقط ما اینجا موندیم حالا پنجتا پسر داره یه عروسشم طبقه پایینشون زندگی میکنه 

حرف ک باد هواس،فقط دوری کن،از ادم بد باید دوری کرد،من مجبورم تو این گرونی کجابرم ،تهرانم من 

نگو خواهر بخدا اینقد گرونی هست ادم نمیدونه چیکار کنه حالا اون که یه بچه کوچیک قسط وام اجاره و قرض و کل خرج عروسیشم تودش کشیده چیکار کنه 

پدر شوهرتون که نمیده مجبورید خودتون این پول بدهکاریتون رو جور کنید ،  حالا چقدر هست میتونید شما ...

پدرم نمیگه دخترم من تو رو شوهر دادم اگه میدونستم شوهرت دادم من باید هروز خرجتو بدم طلاق بگیر بیا خونت بشین خانواده شوهرمم اینو میخوان از اول نمیخواستن عروسشون باشم فقط میخوان منو پسرشونو زمین بزنن بهمون بخندن میگفتن اینا جدا بشن نمیتونن دووم بیارن بچه هستن