2777
2789
عنوان

خواب ترسناک

206 بازدید | 19 پست

خواب دیدم دارم ط ی جنگل پر از درختای بلند بدون هیچ پوششی میدوام حامله هم بودم در صورتی ک ط واقیت هنوز مجردم ی مرد هم با یه کلاه عجیب قریب و ی پالتو بلند دنبالمه همونطور ک فرار میکردم ازش دستمو ک روی دلم میزاشتم لگد بچه احساس میکردم 

یهو رسیدم ب ی دره بلند ک توش پر مار بود(من فوبیای مار دارم) وایسادم مرده بم رسید نمیدونم چی شد یادم نیس خیلی اینو یادمه منو با موهام گرفته بود لب اون صخره هی منو تکون میداد 

بعدش از خواب پریدم خونه خواهرم بودم خواهرم گف خواب دیدی بلند شو بعد یهو شروع کرد منو گاز گرفتن 

خیلی حس بدی دارم تعبیرشو بلدین؟!

باید از سمت خدا معجزه حاصل بشود~~~تا دلم باز دلم دل بشود🖤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چیزی نیست تعبیر خاصی ازش نکن مار معمولا میشه دشمن ولی خواب بیشتر مجموع افکار روزانه س

وایی اصن دسام دارن میلرزن حالت تهوو دارم حاملگی یچ اونو بلد نیسی؟!

منم خواب ترسناکی دیده بودم که توش کلی مار داشت بهم حمله میکرد در واقع مار همون دشمن هست که یعنی خیلی دشمن دارم ، بعد بگو چیکار کردم ، خیلی زرنگ بودم ، یه فکر خوب کردم و همه ی مارهایی که به سمتم می اومد رو یکی یکی پرت کردم جاهای دیگه ، با پا پرتشون میکردم که موجودات دیگه اومدن ،اون مارها رو خوردن و من در آخر خوابم پیروز شدم و لبخند زنان به خودم گفتم ، آفرین دختر ،دیدی تونستی همشون رو شکست بدی ،همه ی اون مارها توسط موجودات دیگه ای خورده شدن و بعدش هم مردن😁

دلم خنک شد ، آخر خوابم پیروز و سربلند بیرون اومدم و وقتی از خواب بیدار شدم خیلی خوشحال بودم ،چون میگه تو با وجود اینکه دشمن زیاد داری ، اما در آخر همشون رو شکست میدی و پیروز میشی و در موقعی که از خواب بیدار شدم خیلی خوشحال بودم که همه ی دشمن هام رو شکست دادم.

همش هم میگفتم توی خواب ،یکی یکی که مار می اومد ، تا پرتشون میکردم که موجودات دیگه ای میکشتنشون و میمردن و بعد خورده میشدن ،میگفتم ها ها ها ، من همتون رو شکست دادم ، دیدین من از همتون زرنگ تر بودم و الان دیگه مردین و من از همتون زرنگ تر بودم😏 همتون مردین و من پیروز شدم و همیشه حق هست که پیروزه و خوبی در آخر داستان پیروز میشه و منم که همیشه در پایان پیروزم. 

☺️😇😊🥰🌞☀️🧭💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛
منم خواب ترسناکی دیده بودم که توش کلی مار داشت بهم حمله میکرد در واقع مار همون دشمن هست که یعنی خیلی ...

خوش ب حالت یعنی حالا دشمنام منو شکست میدن؟؟؟

اخه من هر چی فک میکنم کاری با کسی نکردم ک دشمنم بشن

خوش ب حالت یعنی حالا دشمنام منو شکست میدن؟؟؟ اخه من هر چی فک میکنم کاری با کسی نکردم ک دشمنم بشن

نه من خوابم مار بود ، با خواب تو فرق داشت ،ولی منم یه جور خواب ترسناک دیده بودم ،من تازه قبل از اینکه بیام توی اینجا ، خواب بودم و اون خواب رو دیدم و بعد که بیدار شدم ، خوشحال بودم که تونستم مارها رو شکست بدم.

من منظورم این بود که منم یه جور خواب ترسناک دیده بودم ، اما خوابم مثل مال تو نبود دوست خوبم ،مال تو تعبیرش چیز دیگه ای هست دوست خوبم

☺️😇😊🥰🌞☀️🧭💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛
خوش ب حالت یعنی حالا دشمنام منو شکست میدن؟؟؟ اخه من هر چی فک میکنم کاری با کسی نکردم ک دشمنم بشن

اونا چون چیزایی که من دارم رو ندارن و یه طورایی بهم حسادت میکردن ،دشمنم بودن ،چون مثل من آدم خوبی نبودن ،و منم در آخر همشون پرت کردم یه طرف دیگه و خورده شدن و مردن و اینقدر آخر خوابم خوشحال بودم ، هنوز توی ذهنمه ، همساز خوشحالی داشتم برای خودم دست میزدم و به خودم میگفتم ، ایول دختر تو تونستی و کلی اون مارها رو مسخره میکردم که دیدین خورده شدین و مردین و بعد هم خوشحالی کنان و لبخند زنان از خواب بیدار شدم و بعد از خوابم خوشحال بودم🥰 

من خوابم فرق داشت در مورد یه چیز دیگه بود دوست خوبم ، تعبیر خواب تو چیز دیگه ای هست عزیزدلم🥰

صدقه بده یکی میخواد پشتت حرفی دربیاره وباهات دشمنی کنه ولی نمیتونه

ب نظرت فامیله یا رفیق؟؟؟ ببدی؟!