dokhtarefarvardiniii مدیر استارتر عضویت: 1401/07/03 تعداد پست: 2997 عنوان سحر هست و وقت استجابت دعاست🌱 189 بازدید | 32 پست دوستای گلم فقط چند جز قرآن هدیه به حضرت ام البنین باقیمانده تا این ختم قرآن هفتگی هم به خوبی تموم شهاگه حاجت دارین نیت کنید و اعلام کنید تا بهتون جز بدمتا شنبه وقت هست که بخونیم🌱♥️ یک صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان بفرست♥️هر کسی به مدل خودش به خدا وصل میشه به عقاید هم احترام بزاریم🌱 1401/09/16 | 05:21 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
dokhtarefarvardiniii مدیر استارتر عضویت: 1401/07/03 تعداد پست: 2997 چه جزایی مونده جز های ۶ و ۹ و ۱۱ و ۱۴ و ۱۷ و ۱۹ و ۲۳ و ۲۴ یک صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان بفرست♥️هر کسی به مدل خودش به خدا وصل میشه به عقاید هم احترام بزاریم🌱
dokhtarefarvardiniii مدیر استارتر عضویت: 1401/07/03 تعداد پست: 2997 جز چجوریه چندصحفه اس ؟ ۲۰ صفحه هست عزیزم کلا ۳۰ جز داریم اگه برمیدارین بهم بگین تا بگم از کدوم آیه تا کدوم آیه بخونین یک صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان بفرست♥️هر کسی به مدل خودش به خدا وصل میشه به عقاید هم احترام بزاریم🌱
قروتو عضویت: 1400/01/04 تعداد پست: 4787 من تازه زایمان کردم و نمیتونم بخونم میشه هر کی خوند برا خاجت دل منم دعا کنه؟
mahyaaaaaaaaaa عضویت: 1401/08/14 تعداد پست: 1252 منم یه جز بده عزیزم کاش بعضی خوابها واقعی بود. بعضی از واقعیت ها خواب
mahyaaaaaaaaaa عضویت: 1401/08/14 تعداد پست: 1252 من تازه زایمان کردم و نمیتونم بخونم میشه هر کی خوند برا خاجت دل منم دعا کنه؟ عززیزم انشالله حاجت روا بشی🙏🙏🙏🙏❤️❤️❤️❤️❤️ کاش بعضی خوابها واقعی بود. بعضی از واقعیت ها خواب
فیروزه۲ عضویت: 1401/03/24 تعداد پست: 5041 ۲۰ صفحه هست عزیزم کلا ۳۰ جز داریم اگه برمیدارین بهم بگین تا بگم از کدوم آیه تا کدوم آیه بخونین بله بهم بگید ممنونم میشه هرروز چند صحفه اش رو بخونم تا شنبه تموم بشه خدایا شکرت
قروتو عضویت: 1400/01/04 تعداد پست: 4787 عززیزم انشالله حاجت روا بشی🙏🙏🙏🙏❤️❤️❤️❤️❤️ ممنون گلم. التماس دعای زیاد ک جواب سونو ی خواهر و مادرم خوب باشه.
mahyaaaaaaaaaa عضویت: 1401/08/14 تعداد پست: 1252 ممنون گلم. التماس دعای زیاد ک جواب سونو ی خواهر و مادرم خوب باشه. اننشاااللهههه از اونی که تو ذهنته هم بهتر بشه عزیزم❤️❤️❤️❤️ کاش بعضی خوابها واقعی بود. بعضی از واقعیت ها خواب
hasti_hasti2020 عضویت: 1401/05/11 تعداد پست: 167 ۲۰ صفحه هست عزیزم کلا ۳۰ جز داریم اگه برمیدارین بهم بگین تا بگم از کدوم آیه تا کدوم آیه بخونین من میخوام . کدوم جزء رو بخونم ؟ و چند وقته باید تمومش کنم ؟
dokhtarefarvardiniii مدیر استارتر عضویت: 1401/07/03 تعداد پست: 2997 من تازه زایمان کردم و نمیتونم بخونم میشه هر کی خوند برا خاجت دل منم دعا کنه؟ حاجت روا بشی گلم یک صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان بفرست♥️هر کسی به مدل خودش به خدا وصل میشه به عقاید هم احترام بزاریم🌱
dokhtarefarvardiniii مدیر استارتر عضویت: 1401/07/03 تعداد پست: 2997 منم یه جز بده عزیزم عزیزم شما جز ۱۹ رو بخون یک صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان بفرست♥️هر کسی به مدل خودش به خدا وصل میشه به عقاید هم احترام بزاریم🌱