2777
2789
عنوان

سرفه بچه

2418 بازدید | 31 پست

سلام. وقت همگی بخیر.

توروخدا به دادم برسید. دخترم یکسره سرفه میکنه . یک هفته میشه من و دخترم و همسرم مریض شدیم.تب ولرز و بدن درد و گلودرد.... الان من و همسرم به نسبت حالمون بهتر شد ولی کامل خوب نشدیم. دخترم اما سرفه و بی حالی و بی اشتهایی و گاهی تب رو هنوز بعداز یه هفته داره. به سرفه هم که میفته دیگه دست از سرش برنمیداره

آخ آخ دخترمنم دوشنبه اینجوری تاالان بیداربوددلم براش کبابه،خیلی ویروس مزخرفیه

تاجی ام💙💙🌟🌟..🥀هنوزم انتخاب قلبمی،بهترین اشتباهِ من،،دوباره دستمو تو بگیر گناهش پایِ من🍂🍂🥀🥀

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام جانم منم دخترم ۵ سالشه دوشب پیش تا صبح نخوابید از سرفه من بردمش کلینیک دکترش اینجا نیس.دکتر اطفال کلینیک واسش دوتا آمپول زد و شربت گایا فنزین شربت ایبپروفن برای تبش سرما خوردگی و دیفن هیدرامین.البته سرفه دختر من خروسکی بود و خیلی خشک.ببرش دکتر حتما.

شیخ رجبعلی خیاط:تمام نور معنوی و فیوضات که انسان از عبادات و زیارات کسب میکند با نیشی که به وسیله زبان به دیگران میزند نابود میشود.
منم به خاطر سرفه هاپسرم الان بیدارم 🥺

منم همینطور دیروز صبح دکتر بردم

شیخ رجبعلی خیاط:تمام نور معنوی و فیوضات که انسان از عبادات و زیارات کسب میکند با نیشی که به وسیله زبان به دیگران میزند نابود میشود.
سلام جانم منم دخترم ۵ سالشه دوشب پیش تا صبح نخوابید از سرفه من بردمش کلینیک دکترش اینجا نیس.دکتر اطف ...

دکتر بردم عزیزم... ایبوپروفن و دیفن هیدرامین داد و چون گلوش التهاب داشت سفکسیم هم داد. واسه سرفه اش هم یه شربت گیاهی داد ... ولی وقتی به سرفه میفته دیگه قطع نمیشه... دیگه الان اینقدر سرفه کرد خیلی به معده اش فشار اومد هرلحظه میترسم حالت تهوع کنه

الان دونه به ندارم ولی صبح حتما میرم میگیرم امتحانش میکنم. انشاءالله تاثیر بده. انشاءالله بچه گلت زو ...

ممنون عزیزم همچنین گل دخترشما

راستی دستگاه بخور روشن کن اگه داری بی تاثیر نیست 

اول وآخر خودتی وخدا تماااام