2777
2789
بله منو داداشم داشتیم من تو بچگی داداشمم نوجوونی عمل کرد .همینه .البته داداشم همیشه هم سرماخوردگی دا ...

سلام

پسر ۷ ساله من هم داره.

آیا ضروریه که حتما عمل بشه؟

انسانیت ، بالاترین هنر ، زیباترین صفت و عالی ترین عبادت است. پسر عزیزم وقتی تو یک و نیم سالگیش، خودشو بع کسی میخواست معرفی کنه، میگفت: من محمد حسین گل هستم. نمیدونم چرا آخر اسمش گل میاوورد،حاصل ذهنیت خودش بوده، اما من عاشق گفتنش بودم.😂😍

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

آره منو داداشم که خیلی اذیت میشدیم عمل کردیم راحت شدیم.منم ۶سالم بود

بسلامتی.

بعدش هیچ عارضه  جانبی  نداشتین؟

انسانیت ، بالاترین هنر ، زیباترین صفت و عالی ترین عبادت است. پسر عزیزم وقتی تو یک و نیم سالگیش، خودشو بع کسی میخواست معرفی کنه، میگفت: من محمد حسین گل هستم. نمیدونم چرا آخر اسمش گل میاوورد،حاصل ذهنیت خودش بوده، اما من عاشق گفتنش بودم.😂😍
نه اصلا شکر خدا.من ۶سالگی الان ۳۶سالمه داداشمم ۲۳سالشه .یزد عمل کردیم

😊😊

خب خداروشکر که  مشکلی نداشتین، پس تابستون، منم پیرمو میبرم  عمل کنه.

خوده عملش که سخت نبود، راحت تحمل کردین؟

😊😊 خب خداروشکر که  مشکلی نداشتین، پس تابستون، منم پیرمو میبرم  عمل کنه. خوده عملش که س ...

ان شالله .نه سخت نیست فکر کنم یه شب یا دوشب بیشتر هم بستری نمیکنن‌بعدش مرخصی .اولش باید سوپ و مایعات و این چیزا بخوری 

خدا همیشه همراه ما هست  
ان شالله .نه سخت نیست فکر کنم یه شب یا دوشب بیشتر هم بستری نمیکنن‌بعدش مرخصی .اولش باید سوپ و مایعات ...

البته پسرم

من دوتارو هم بزور دارم

😁😁😁😁

بله میدونم پسرتونو میگین

خیلی ممنونم از اطلاعاتتون